fbpx

Vacature: magazijnmedewerker

Waalwijk
Fulltime
Een échte aanpakker

Zie jij jezelf werken met ‘eten en drinken’ bij een fijn bedrijf in Waalwijk? Houd jij niet van stilzitten en ben jij op zoek naar een mooie uitdaging? Lees dan snel verder!

FoodFocus is op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker! Jij krijgt een afwisselende functie en draagt zorg dat alles in het magazijn vlekkeloos verloopt. Naast het nauwkeurig picken van orders voor onze klanten, controleer jij ontvangsten en signaleer jij afwijkingen. Jij sorteert deze goederen uit en zorgt dat deze op de juiste plek worden opgeslagen. Jij werkt in een gekoelde omgeving, maar maak je hierover geen zorgen! Wij zorgen dat jij gepaste werkkleding hebt en daardoor goed beschermd bent tegen de kou. Jij volgt altijd de juiste veiligheids-, hygiëne en kwaliteitsinstructie. Een diploma is voor ons niet zo van belang!

FoodFocus is sinds 2002 een totaalleverancier van ‘eten & drinken’ voor de institutionele markt in de breedste zin van het woord. Van het leveren aan grootkeukens tot en met het ‘kleinschalig wonen’. Van A.G.F. tot en met zuivel en alle pakketten die hier tussen vallen.

Lijkt dit jou wel wat? Én ben jij een echte enthousiaste aanpakker? Dan is de functie als magazijnmedewerker iets voor jou! Heb je nog geen ervaring of geen diploma? Geen probleem! Zolang jij jezelf herkent als enthousiast, leergierig, secuur én het jou leuk lijkt om bij ons aan de slag te gaan dan horen we graag van je!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

09:00 Je komt aan op de zaak, drinkt een kop koffie met jouw collega’s en kleed je om. Tijd om te beginnen!
09:30 Er is een levering van Friesland Campina binnengekomen. Jij controleert de goederen met de pakbon en tekent deze af. Hierna zet je alles netjes op de juiste plek weg.
10:00 De volgende order komt binnen op je scanner. Dit keer een order van een kleinschalig woongroep van een zorginstelling in de regio. Je begint met alles in de juiste kratten te plaatsen.
11:00 Tijd voor een kop koffie!
11.30 Je staat alweer in de koelcel en ziet dat er iets eerder verkeerd is weggezet. Je corrigeert dit direct en gaat verder met je werk.
13:00 Je hebt honger. Laat het nu precies tijd zijn voor een boterham! Je klets bij over afgelopen weekend.
14:00 Er komt nog een late levering binnen die direct door moet naar een klant. Jij helpt de leverancier en zorgt dat dit weer netjes klaarstaat in ons magazijn. Je belt meteen even jouw collega van de afdeling klantenservice en geeft aan dat de chauffeur kan gaan rijden!
16:00 Nog snel even een bak koffie. Er is iemand jarig dus er staat taart. Lekker!
18:00 De dag is voorbij gevlogen en zit er alweer op. Je doet jouw warme werkkleding uit, laat alles netjes achter, zegt jouw collega’s gedag en vertrekt richting huis.

Aan de slag bij FoodFocus?

FoodFocus is opgericht in 2002 en is inmiddels dé foodmakelaar van Nederland. Wij zijn een totaalleverancier van “Eten & Drinken” voor de institutionele markt in de breedste zin van het woord.  

Wij vinden onszelf geen standaard totaalleverancier, maar een transparante partner die haar klant volledige keuzevrijheid biedt en focus heeft op het ‘ontzorgen’. Van het leveren aan grootkeukens tot en met het leveren aan ‘kleinschalig wonen’. Én van A.G.F. tot en met zuivel en alle pakketten die hier tussen vallen. 

Alles is mogelijk wanneer je je écht met een klant verbindt. Samen aan tafel en zorgen voor inspiratie, mooie concepten en werkzame ideeën. 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Gompenstraat 23,
5145 RM Waalwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
07:00 uur – 17:00 uur

zaterdag
08:00 uur – 12:00 uur

Contact

T 416 530 458
E klantenservice@foodfocus.nl