fbpx

ZZP Allround Timmerman

Moergestel
40 uur
ZZP

Ben jij de ZZP timmerman uit de omgeving van Moergestel? Kun je goed in teamverband werken, ben je vakbekwaam en klantvriendelijk? Wil jij aan de slag bij een klein en groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Wil jij dan ook echt je vak kunnen uitoefenen als timmerman? Dan is deze vacature van ZZP Timmerman bij Horsten Bouwonderneming in Moergestel écht iets voor jou!

Samen met je collega’s werk je van begin tot eind aan hetzelfde project waardoor je altijd betrokken bent bij het eindresultaat. Je werkzaamheden voer je uit binnen een vast team van collega’s. Ons werkterrein bevindt zich voornamelijk in de regio Moergestel.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

07:00Op locatie starten we de dag met een kop koffie en neem je samen met je collega de werkzaamheden van vandaag door.
07:30Tijd om aan de slag te gaan! We zijn bezig met de verbouwing van een vrijstaande woning in Moergestel. Vandaag starten we met het plaatsen van de kozijnen.
09:30Het schiet al lekker op, maar het is nu eerst tijd voor een kop koffie en een stuk taart want je collega is vandaag jarig!
10:15Jullie gaan als de brandweer! Je werkt lekker door zodat de kozijnen op de begane grond er voor de lunch inzitten. 
12:30Het is lunchtijd! Je update de klant over de status van de klus. Nu even op je gemak een aantal boterhammen eten en je bespreekt met je collega de voetbalwedstrijd van afgelopen weekend.
13:00De boterhammen zijn op. Jullie gaan snel weer naar buiten en gaan verder met de werkzaamheden. Het ziet er naar uit dat jullie het plaatsen van de kozijnen vandaag nog af gaan krijgen.
14:20Een onderaannemer arriveert met een lading materiaal voor de werkzaamheden van morgen. Je loopt even zijn kant op om hem te ontvangen en te laat hem zien waar hij moet zijn.
15:00Het gaat vlot maar nu snel eerst een kop koffie!
16:30Het werk zit erop voor vandaag. Jullie laten alles netjes achter en je stapt met een goed gevoel je bus in. 

In de regio werken aan de mooiste bouwprojecten!

Horsten Bouwonderneming bestaat sinds 2013 en is gevestigd in Moergestel. Wij richten ons op nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. En dat hoeven niet altijd grote werken te zijn, zoals het bouwen van een huis. Ook voor het aanbrengen van een dakkapel, een nieuw kozijn of een overkapping kunt u bij ons terecht. 

Aangenaam, ik ben Sam Horsten. Eigenaar van Horsten Bouwonderneming. Mijn grootvader had een bouwbedrijf en mijn vader was eigenaar van een timmerfabriek. Ik ben van origine allround timmerman en vanaf 1998 actief in de bouw. Voordat ik mijn eigen bedrijf begon was ik onder meer hoofduitvoerder voor een collega bouwbedrijf. Dagelijks werken we met een eigen vast team van 3 vakmensen en onderaannemers, allemaal specialisten op hun terrein.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Werft 18
5066 MP Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
07:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 06 – 83 70 50 07
E info@horstenbouw.nl