fbpx

Vacature: Monteur Kozijnen

Eindhoven
Fulltime
Relevante werkervaring

Wij zijn per direct op zoek naar vakkundige, gemotiveerde kozijnmonteurs (zowel in loondienst als op zzp-basis is mogelijk). Heb jij ervaring binnen de specifieke branche van kozijnen, keukenmontage of in de interieurbouw, dan zijn wij opzoek naar jou!

Je bent vaak op pad om de kozijnen op locatie te monteren. Je houdt voortdurend contact met de opdrachtgever en eindgebruiker zodat de klant optimaal bediend wordt. Omdat je vaak het eerste aanspreekpunt bent, ben je letterlijk het visitekaartje van het bedrijf. De werkzaamheden bestaan uit het demonteren van bestaande kozijnen en het monteren van nieuwe kozijnen, ramen en deuren, maar ook dakkapellen en schuifpuien komen voor. Dit doe je met name in de particuliere sector. Regelmatig ben je met een collega op pad maar het kan ook voorkomen dat je zelfstandig naar een klus moet.

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je wel fantastisch? Mooi! Ook voor leerlingen hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw dag eruit gaan zien!

07:00Samen met je collega’s begin je de dag op de zaak met een kop koffie en bespreek je de leuke dingen van het afgelopen weekend. 
07:10Vandaag staat de aanhanger al geladen klaar en vertrek je samen met een collega naar je klus.
07:30Je komt aan bij een vrijstaande woning in Eindhoven en neemt de werkzaamheden van vandaag door. Vervolgens begin je aan de voorbereidingen van de klus. Samen met je collega begin je met het demonteren van de oude kozijnen.  
09:30Tijd voor een bak koffie! Je hebt geluk want de klant heeft voor appelflappen gezorgd.
11:00Het gaat vlot! De oude kozijnen zijn er uit! Nu de stelkozijnen klaarmaken, zodat jullie vanmiddag direct de kozijnen kunnen gaan monteren. 
12:00Lunchtijd! Samen met je collega een welverdiende boterham eten. 
12:30Jullie starten met het plaatsen van de nieuwe kunststof kozijnen om deze vervolgens af te werken en af te kitten.
14:30Nog even een kop koffie en daarna weer door!
16:00De kozijnen zitten er in. Je ruimt alles netjes op en vertrekt weer richting de zaak om de materialen te lossen.
16:15Je werkdag zit er alweer op voor vandaag! Je gaat met een goed gevoel richting huis. 

Werken bij Horsten Kozijnen uit Eindhoven?

In de regio Eindhoven is Horsten Kozijnen met ruim 25 jaar ervaring dé specialist als het gaat om kunststof en aluminium kozijnen, deuren, dakkapellen en schuifpuien.

Horsten Kozijnen is een informeel bedrijf dat veel waarde hecht aan een goede relatie met de collega’s en klanten. Er is altijd ruimte voor eigen inzicht. Horsten Kozijnen kenmerkt zich als een recht toe recht aan organisatie waarin vertrouwen, respect, teamwork en ‘met elkaar de schouders eronder’ de belangrijkste eigenschappen zijn van de cultuur. Bij Horsten Kozijnen werken nu ruim 20 personen.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Hoevenweg 7
5652 AW Eindhoven

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
10:00 uur – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur – 16:00 uur

Contact

T 040 – 237 1555
E info@horstenkozijnen.nl