fbpx

Vacature: Creatieve Content Creator

Moergestel
Min. 32 uur
Online Marketing

Wij groeien hard! Wij zijn op zoek naar nog een gedreven collega om ons hechte team te komen versterken. Ben jij de Content Creator die wij zoeken? Jij bent super creatief met beeld en het lijkt jou tof om te werken aan de social media kanalen en online campagnes van onze klanten.

Als Content Creator bij Jobbiz ga jij werken voor verschillende klanten, in verschillende branches en van verschillende groottes. Jij schrijft pakkende teksten voor social media berichten, vacatures en campagnes. Hiernaast zorg jij dat de beelden naadloos aansluiten op de stijl van de klant en maak jij voorstellen voor social media layouts. Waar nodig schakel jij, in overleg met de klant, een fotograaf in. Tevens zit jij bomvol ideeën en creativiteit én weet jij als geen ander hoe Facebook, Instagram en Photoshop werken.

Jobbiz is een snelgroeiend en ambitieus online marketingbureau gespecialiseerd in social media marketing en job marketing. Als nieuwe collega ga jij samen met ons aan de slag op ons kantoor in Moergestel. Samen gaan wij nog meer groeien! Jij krijgt jouw eigen verantwoordelijkheden en wij bieden jou veel doorgroeimogelijkheden voor de toekomst. 

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? En wil jij graag werken in een bedrijf waar alle ideeën welkom zijn en waar jij wordt ondersteund in je groei en ontwikkeling? Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:00Je start de dag met een bak koffie. Na een kort overleg met een collega vertrek jij richting jouw eerste klus voor vandaag.
08:30Jullie zijn aangekomen op locatie. Je hebt samen met Davy een afspraak bij een klant waarvoor jij verantwoordelijk gaat zijn. Jij hebt het social media plan voor de klant opgesteld en dit ga je met hun bespreken. Ze zijn ontzettend enthousiast, leuk!
11:00Je bent terug op kantoor en je neemt eerst een kop thee met je collega’s. Hierna ga je aan de slag met het Photoshoppen van verschillend beeldmateriaal voor de klanten waar jij verantwoordelijk voor bent.
12:30Lunchtijd! Jullie gaan lekker tosti’s eten.
13.00Na de lunch is er een overleg over de lopende campagnes. Wat moet er nog gedaan worden en wat is de status? Je gaat hier direct mee aan de slag.
15:15Het is mooi weer. Je loopt samen met je collega even een ommetje en kletst gezellig bij.
16:00Weer een nieuwe klant die gaat starten. Leuk! Jij mag het gehele design van de recruitement campagne ontwikkelen en gaat jouw eerste ideeën hiervoor op papier zetten.
17:00De werkdag zit er alweer op, maar het is zo mooi weer dat jullie nog even besluiten om een terrasje te pakken in het centrum van Moergestel. Een leuke afsluiter van een geslaagde werkdag!
  

Aan de slag bij Jobbiz?

Jobbiz is een klein, maar ambitieus online marketingbureau. Wij ontwikkelen sales- en recruitment campagnes via social media en Google. Hiernaast beheren wij de Social Media kanalen van verschillende opdrachtgevers in de regio. 

Wij helpen bedrijven groeien en zijn graag een extensie van onze klanten. Korte lijnen en een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk. Het klantportfolio van Jobbiz is erg divers; van interieurbouwers tot aan logistieke bedrijven en van kledingzaken tot aan kinderdagverblijven.

Ons kantoor is gevestigd in Moergestel, nabij de A58 en dus érg goed bereikbaar. Hiernaast zijn wij veel te vinden bij onze opdrachtgevers op locatie. Wel zo leuk toch! We werken voor veel vaste opdrachtgevers en daar zijn we trots op!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Schoolstraat 6-01,
5066 EE Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 06-36109556
E info@jobbiz.nl