fbpx

Vacature: (Buis)Laseroperator

Oisterwijk
Fulltime, tweeploegendienst
MBO

Wij zijn bij JWM Metaalservice Oisterwijk op zoek naar een enthousiaste en gedreven (Buis)Laseroperator. Is deze veelzijdige functie waarbij geen dag er hetzelfde uitziet iets voor jou? Lees hieronder snel meer!

Als (Buis)Laseroperator werk je in teamverband aan verschillende lasersnijmachines (Trumpf en Mazak) met geïntegreerde automatisering aan zeer diverse opdrachten. Je programmeert en bedient de computergestuurde machines waarbij volgens tekening metalen platen of buizen bewerkt worden. Je bent verantwoordelijk voor het continu en efficiënt doordraaien van de machines. Daarnaast controleer je op kwaliteit en kwantiteit, verhelpt kleine storingen en pleegt onderhoud. Omdat je in tweeploegendienst werkt, ben je om de week overdag vrij!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons van elke dag een succesvolle dag wil maken. Anderen waarderen jou omdat ze fijn met jou kunnen samenwerken. Je bent gemakkelijk in de omgang en mensen kunnen op jou bouwen. Daarnaast zit het in jouw aard steeds op zoek te gaan naar slimme manieren om het werk telkens een stukje beter te maken.

Ben jij de gemotiveerde, sociale, technische en kundige collega die ons gezellige team komt versterken? Woon jij in of rondom Oisterwijk? Mooi! Dan komen wij graag met jou in contact! Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. Ben jij nog niet zo ervaren, maar wil jij wel graag aan de slag bij JWM Metaalservice? Ook voor jou is er misschien wel een plekje in ons team!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag:

06:45Je werkt deze week overdag. Dus je begint de dag met een kop koffie en kletst wat bij met je collega’s.
07:00Aangezien de buislaser de avond van te voren heeft gedraaid, pak je de werkzaamheden op waar jouw collega het heeft achtergelaten.
08:00De machine draait om de grootste opdrachten uit te voeren. In de tussentijd bekijk je of er nog materialen besteld moeten worden.
10:00Een tweede kop koffie heb jij wel verdiend.
10:15Terwijl de grote opdracht loopt, en de machine draait, pleeg je onderhoud aan de machine en bestel je benodigde materialen voor andere opdrachten die nog op de planning staan.
12:30Tijd voor lunch! Je legt jouw werkzaamheden neer en neemt de tijd om te lunchen met je collega’s. De zon schijnt, dus je gaat ook nog even lekker naar buiten.
13:00De grote opdracht is klaar! Je stelt de machine opnieuw in, zodat hij weer goed snijdt voor de kleinere opdrachten van vandaag.
15:00Je bent al een aantal opdrachten verder, maar het is weer tijd voor een pauze.
15:15Voordat jij naar huis fietst zorg je dat je jouw werkplek netjes achterlaat. Natuurlijk zorg je er ook voor dat de materialen gelost worden.
16:00Jouw werkdag zit erop. Je zegt je collega’s gedag en draagt de werkzaamheden over aan de avondploeg. Tot morgen!

*Werk jij ’s avonds? Dan start jouw werkdag om 16:30 en ben je om 01:00 klaar. 

Aan de slag bij JWM Metaalservice BV?

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers. We hebben een passie voor metaaltechniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Mensen lopen gemakkelijk naar elkaar toe en de leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden een zomer- en winter barbecue.  

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ook bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar sollicitatie@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl