fbpx

Vacature: Lasser

Oisterwijk
Fulltime
Metaalbewerking

Word jij Lasser bij JWM Lasservice in Oisterwijk? We bieden jou zeer gevarieerde lasopdrachten in onze vernieuwde lasserij. Benieuwd wie wij zoeken? Lees dan snel verder!

De functie van Lasser bij JWM Lasservice is een combinatie van handmatig lassen (MIG-MAG/TIG) en het programmeren en bedienen van robotlassen. Je leest zelfstandig 2D tekeningen en bereid het laswerk voor de robot, bepaalt de lasvolgorde en maakt zelf een correcte opstelling! Fijn dus als jij goed zelfstandig kunt werken.

Wij leveren altijd hoogwaardig vakwerk met uitstekende kwaliteit dus het is erg belangrijk dat jij jouw werk goed controleert op kwaliteit. Je herstelt eventueel zelf de afwijkingen. Hiernaast werk je de producten netjes af én kun je richten, slijpen en polijsten. De producten variëren van klein tot groot, seriewerk of enkelstuks. Verder houd jij de apparatuur schoon en pleeg jij klein onderhoud. Écht gevarieerd dus! 

Je helpt je collega’s wanneer het nodig is en draagt bij aan een fijne werksfeer

Ben jij de positieveleergierige, gemotiveerde en kundige collega die ons fijne team komt versterken? Woon je bij voorkeur in de regio Oisterwijk (ca. 20-25km)? Mooi! Dan komen wij graag met jou in contact! Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. 

Dit bieden wij jou:

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

06:45Goedemorgen! Het is vandaag maandag en jij hebt weer zin om aan de slag te gaan. Jij drinkt een kop koffie en trekt je werkkleding aan.
07:00Aan de slag! De eerste klus van vandaag is een grote serie die jij met behulp van een van de twee Cobots gaat produceren.
08:30Het gaat vlot. Je hebt bij een product een afwijking gedetecteerd en legt deze apart om later handmatig te herstellen.  
10:00Koffiepauze! Samen met je collega’s eet je een boterham.
10.15Je gaat verder waar je gebleven was! Je collega vraagt jou voor advies en jullie overleggen kort over de klus waar hij mee bezig is. Fijn dat je even meedenkt!
12:30Tijd voor een lekkere lunch. 
13:00Jij bent klaar met deze serie. Je pakt de planning er alvast bij en besluit te starten met het handmatig lassen van een aantal enkelstuks.
15:00Nog even een korte pauze! Je gaat verder met de laatste stuks en zorgt dat je hierna jouw werkplek netjes opruimt.
16:00De dag zit erop! Je doet je vuile overall in de was, kleed je om en zegt je collega’s gedag. Tot morgen!

Aan de slag bij JWM Lasservice B.V.?

JWM Lasservice B.V. is een, in 2023 opgerichte, dochteronderneming van JWM Metaalservice B.V. Met een vernieuwde, grote locatie met state-of-the-art lasapparatuur maakt dit een unieke plek om te werken.

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf, gespecialiseerd in lasersnijden, buislasersnijden, lassen, samenstellen, frezen en kanten. We zijn breed georiënteerd en bieden de expertises van een omvangrijke onderneming met de flexibiliteit van een kleinschalig familiebedrijf. JWM Metaalservice BV is een gezond en groeiend metaalbedrijf dat continue investeert in de nieuwste technologieën.

Vanuit onze werkplaats in Oisterwijk produceren wij onderdelen voor machine-, apparaten en interieurbouwers in Nederland. Met een groot aantal metaalbewerkingen onder één dak en door continue te investeren in nieuwe technologieën, is het onze missie om kwalitatief hoogwaardige metaalproducten te leveren met snelle doorlooptijden, lage productiekosten en met zoveel mogelijk gemak voor de klant. Dit doen we sinds 2005 met een team van zo’n 50 enthousiaste medewerkers, in een informele no nonsens werksfeer met korte lijnen.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina, bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar info@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.
Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl