fbpx

Vacature: Calculator/Verkoper

Oisterwijk
Fulltime
Metaalbewerking

Bij JWM Metaalservice zijn we op zoek naar een Calculator/Verkoper. Ben jij de schakel tussen de klant, engineers en werkplaats waar wij naar op zoek zijn?

Je zult onder andere de verantwoordelijkheid nemen over offerteaanvragen, bewerkingsprocedures, technische mogelijkheden, inkoop en klantorders. Je ziet erop toe dat de aanvragen van bestaande en potentiële klanten correct en tijdig worden behandeld en opgevolgd. Maar je staat er zeker niet alleen voor; je teamleden, allen specialist in metaalbewerking, overleggen en werken dagelijks met je.

Uiteraard is een technisch diploma (richting Werktuigbouwkunde) een vereiste. Maar wij zoeken ook iemand die al kennis heeft opgedaan in de metaalbewerking-industrie en overweg kan met een 3D-tekenpakket en ERP-systemen. Als calculator ben je natuurlijk een ster in het maken van berekeningen voor alle benodigde materialen en uren, uiteraard met behulp van speciaal ontwikkelde calculatiesoftware. En als verkoper ben je de ideale gesprekspartner voor de klant, leverancier, engineer én productie. Duidelijk communiceren en coördineren is jou dus niet vreemd.

Samen streven we naar een klanttevredenheid van 100%. JWM staat voor hoogwaardig vakwerk én punctuele levering. Daarnaast onderscheiden we ons door een breed aanbod aan bewerkingen onder één dak te bieden. De combinatie van plaatbewerking, verspanen, buislaseren, engineering en lassen/samenstellen, stelt ons in staat om een compleet product of half fabricaat af te leveren aan de klant.

Word jij enthousiast van deze uitdagende functie en ons bedrijf en herken jij jezelf in bovenstaande functieomschrijving? Dan leren we je ontzettend graag kennen! Laat je gegevens onderaan op deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Dit bieden wij jou:

Wat neem je mee?

Jouw taken bestaan o.a. uit:

Het beoordelen en uitwerken van offerteaanvragen;
Het opstellen van bewerkingsprocedures en technische mogelijkheden;
Het calculeren van prijzen en het opstellen van offertes;
Het doen van prijsaanvragen bij en nauw contact houden met leveranciers;
Het regelen van inkoop;
Het controleren van klantorders;
Het voorbereiden van opdrachten in overleg met de werkplaats;
Het voeren van intern overleg met en het samenwerken in een klein team;
En indien nodig, het bijspringen bij de orderintake en andere voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijfsbureau.

Aan de slag bij JWM Metaalservice BV?

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf, gespecialiseerd in lasersnijden, buislasersnijden, lassen, samenstellen, frezen en kanten. We zijn breed georiënteerd en bieden de expertises van een omvangrijke onderneming met de flexibiliteit van een kleinschalig familiebedrijf. JWM Metaalservice BV is een gezond en groeiend metaalbedrijf dat continue investeert in de nieuwste technologieën.

Vanuit onze werkplaats in Oisterwijk produceren wij onderdelen voor machine-, apparaten en interieurbouwers in Nederland. Met een groot aantal metaalbewerkingen onder één dak en door continue te investeren in nieuwe technologieën, is het onze missie om kwalitatief hoogwaardige metaalproducten te leveren met snelle doorlooptijden, lage productiekosten en met zoveel mogelijk gemak voor de klant. Dit doen we sinds 2005 met een team van zo’n 50 enthousiaste medewerkers, in een informele no nonsens werksfeer met korte lijnen.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina, bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar info@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.
Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl