fbpx

Vacature: CNC Kanter / Plaatbewerker

Oisterwijk
Fulltime
Metaalbewerking

Ga jij aan de slag als CNC Kanter / Plaatbewerker bij JWM Metaalservice BV? Dan werk jij binnenkort op de afdeling Plaatbewerking in onze werkplaats in Oisterwijk! Hier ga jij de geautomatiseerde kantpersen (LVD Easy form en Dynacell kantrobot) bedienen en werken aan zeer diverse opdrachten. Jij gaat zelf kanten en een robot (leren) bedienen. Benieuwd wie wij zoeken? Lees dan snel verder!

JWM Metaalservice BV is continu in ontwikkeling en beschikt over een modern machinepark. Zonder de juiste operator kunnen de machines niet optimaal draaien. Jij bent dus, net als jouw andere collega’s, een belangrijke schakel in ons bedrijf. Het programmeren gebeurt grotendeels vanuit kantoor. Jij gaat zelfstandig aan de slag aan de hand van een tekening. Hiernaast verhelp jij kleine storingen zelf én signaleer jij direct afwijkingen en bijzonderheden. Veel eigen verantwoordelijkheid dus!

 Indien nodig doe je navraag, je blijft rustig onder druk en gaat weloverwogen te werk. Je helpt je collega’s wanneer het nodig is en draagt bij aan een fijne werksfeer. Sta jij open voor een tweeploegendienst? Dat is helemaal geweldig!

Ben jij de positieve, energieke en kundige collega die ons fijne team komt versterken? Woon jij bij voorkeur in de regio Oisterwijk (ca. 20-25km)? Dan komen wij graag met jou in contact. Heb jij nog niet zoveel ervaring, maar wel een grote affiniteit met metaalbewerking én wil jij graag aan de slag bij JWM Metaalservice BV? Mooi! Ook met jou komen wij graag in contact! Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

06:45Goedemorgen! Het is vandaag vrijdag, nog één dag ertegen aan, je hebt er zin in. Aangekomen op het werk, pak je eerst een kop koffie. Daarna trek je je werkkleding aan.
07:00Je neemt de planning door en vanuit daar bepaal je wat de handigste werkvolgorde is. Daarna verzamel je de materialen en stel je de kantbank in op basis van de technische tekening en de specificaties van de klant.
08:30De eerste opdracht aan de kantbank is klaar en je controleert het kantwerk. Dat ziet er weer goed uit, deze order kan door naar de andere productiehal om de gaten erin te tappen. Je loopt meteen even door naar de kantrobot om te controleren of deze nog goed draait. Je ziet dat de robot bijna klaar is met de opdracht klein seriewerk en legt alvast de nieuwe producten klaar.
10:00Koffiepauze! Samen je collega’s eet je een boterham.
10.15Je gaat verder waar je gebleven was. Als deze opdracht met kleine profielen klaar is, begin je aan een opdracht met grote, lange platen. Die pak je samen met een collega, wel zo handig en gezellig ook.
12:30Tijd voor de inwendige mens. Op vrijdag worden broodjes besteld en de bestelling is net bezorgd. Je hebt deze keer eens een broodje gezond besteld, lekker.
13:00Jij en je collega kanten de laatste platen en controleren daarna het kantwerk. Je pakt de planning er nog eens bij en gaat aan de slag met de volgende opdracht. Je ziet een opmerking op de werktekening staan die voor jou niet helemaal duidelijk is en loopt even naar de werkvoorbereider om navraag te doen.
15:00Nog een laatste korte pauze. Daarna pak je nog snel even een kleine spoedopdracht mee die tussendoor is gekomen zodat het plaatwerk nog mee kan naar de klant vandaag. Je rondt je werk af, ruimt je werkplek op en controleert nog even of de robot geen verstoringen heeft.
16:00Weekend! Je kleed je om en loopt daarna nog naar de kantine. Samen met je collega’s sluit je de werkweek gezellig af met een pilsje of een cola. Tot maandag!

Aan de slag bij JWM Metaalservice BV?

JWM Metaalservice BV is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf, gespecialiseerd in lasersnijden, buislasersnijden, lassen, samenstellen, frezen en kanten. We zijn breed georiënteerd en bieden de expertises van een omvangrijke onderneming met de flexibiliteit van een kleinschalig familiebedrijf. JWM Metaalservice BV is een gezond en groeiend metaalbedrijf dat continue investeert in de nieuwste technologieën.

Vanuit onze werkplaats in Oisterwijk produceren wij onderdelen voor machine-, apparaten en interieurbouwers in Nederland. Met een groot aantal metaalbewerkingen onder één dak en door continue te investeren in nieuwe technologieën, is het onze missie om kwalitatief hoogwaardige metaalproducten te leveren met snelle doorlooptijden, lage productiekosten en met zoveel mogelijk gemak voor de klant. Dit doen we sinds 2005 met een team van zo’n 50 enthousiaste medewerkers, in een informele no nonsens werksfeer met korte lijnen.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina, bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar info@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.
Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl