fbpx

Vacature: HR Adviseur

Oisterwijk
24 uur
Metaalbewerking

Ga jij aan de slag als HR adviseur bij JWM Metaalservice BV? Dan word jij de spin in het web op het gebied van alle voorkomende personeelsvraagstukken. Jij vervult een functie met inhoud, hebt eigen regie en verantwoordelijkheid. Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een HR adviseur die mee gaat bouwen aan JWM Metaalservice. Jij voelt je thuis in een snel bewegende organisatie in de maakindustrie en bent praktisch ingesteld. Kennis van metaaltechniek is niet noodzakelijk, interesse en aanpassingsvermogen wel! Jij staat stevig in je schoenen en hebt al enkele jaren ervaring in een operationeel tactische HR baan, bij voorkeur in een b2b omgeving, van vergelijkbare grootte. Het is belangrijk dat jij draagvlak kunt creëren op alle niveaus.  Jij hebt, qua wetgeving en HR kennis, een informerende en adviserende rol en jij bent het eerste aanspreekpunt voor directie, teamleiders én medewerkers. Hiernaast ontwikkel jij het personeelsbeleid. Dit doe jij in nauwe samenwerking met de leiding en afgestemd op de behoefte van de organisatie.  Kortom, jij bent onmisbaar!

JWM Metaalservice is een informele, klantgerichte organisatie. Écht een ondernemende werkgever met een betrokken leiding. Wij groeien én investeren veel in technische vooruitgang. Hiernaast hebben wij als bedrijf en grote drijfveer om wendbaar en slagvaardig te zijn en te blijven. Ben jij onze nieuwe collega? Dan kom jij werken binnen een fijn bedrijf dat voortdurend in beweging is en waar snel geschakeld wordt over korte lijnen. 

Jezelf verder ontwikkelen? Wij zorgen voor goede randvoorwaarden zodat jij verder kunt vormen tot allround HR professional. 

Ben jij de positieve, energieke en kundige collega die ons fijne team komt versterken? Woon jij bij voorkeur in de regio Oisterwijk (ca. 20-25km)? Mooi! Dan komen wij graag met jou in contact! Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. 

Dit bieden wij jou:

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

Interpreteren en toepassen van wetgeving en Cao
Behoefte vanuit de afdeling vertalen naar HR-tools en verantwoordelijk voor beleid en acties op het gebied van personeelsplanning, opleidingen en voorzieningen
Opstellen van vacatureteksten, het uitzetten van vacatures, de sollicitatieprocedure, het arbeidsvoorwaardelijk voorstel, deelnemen aan bedrijvenmarkten en andere initiatieven
Onboarden van nieuwe medewerkers
Leiding en medewerkers faciliteren en ondersteunen op het gebied van voortgangsgesprekken
Ondersteunen en faciliteren op het gebied van ontwikkeling en scholing van medewerkers
Begeleiden en signaleren op het gebied van ziekteverzuim
Voeren van verlof- en urenadministratie
Maandelijkse salarismutaties verzamelen en verwerken (i.s.m. externe salarisadministrateur)
Beheren van personeelsdossiers en personeelsadministratie

Aan de slag bij JWM Metaalservice BV?

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf, gespecialiseerd in lasersnijden, buislasersnijden, lassen, samenstellen, frezen en kanten. We zijn breed georiënteerd en bieden de expertises van een omvangrijke onderneming met de flexibiliteit van een kleinschalig familiebedrijf. JWM Metaalservice BV is een gezond en groeiend metaalbedrijf dat continue investeert in de nieuwste technologieën.

Vanuit onze werkplaats in Oisterwijk produceren wij onderdelen voor machine-, apparaten en interieurbouwers in Nederland. Met een groot aantal metaalbewerkingen onder één dak en door continue te investeren in nieuwe technologieën, is het onze missie om kwalitatief hoogwaardige metaalproducten te leveren met snelle doorlooptijden, lage productiekosten en met zoveel mogelijk gemak voor de klant. Dit doen we sinds 2005 met een team van zo’n 50 enthousiaste medewerkers, in een informele no nonsens werksfeer met korte lijnen.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina, bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar info@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl