fbpx

Vacature: Meewerkend Voorman verspanen

Oisterwijk
Fulltime
Metaalbewerking

Bij JWM Metaalservice zijn we op zoek naar een nieuwe collega die graag zijn handen uit de mouwen steekt samen met ons ijzersterkte team en klaar is om de leiding te nemen! Als Meewerkend Voorman op onze verspaningsafdeling heb jij ervaring met CNC-verspaning en ben jij klaar voor een volgende stap in jouw carrière.

Jij bent verantwoordelijk voor het aansturen van onze verspaningsafdeling en zorgt voor een optimale doorstroom van werkorders. Jij houdt je bezig met de planning en coördinatie van productieactiviteiten, bewaakt de voortgang en stuurt bij waar nodig om onze productiedoelen te behalen. Daarnaast werk je actief mee in het productieproces, waarbij je verschillende metaalbewerkingen uitvoert zoals frezen, draaien en slijpen met behulp van CNC-machines.

In deze veelzijdige functie komen jouw technische kennis en leiderschapskwaliteiten uitstekend tot hun recht. Spreekt bovenstaande functieomschrijving je aan en woon je (bij voorkeur) in de regio Oisterwijk? Kom dan met ons in contact! Laat je gegevens onderaan deze pagina achter en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag:

06:45Je begint vandaag op tijd en bereidt je voor op een kort overleg met het team.
07:00Je controleert de machines en start met de eerste werkorders, waarbij je ook zelf meewerkt aan de productie.
08:50Je houdt toezicht op de voortgang van de productie en stuurt bij waar nodig om de productiedoelen te behalen.
09:45De kwaliteit van een order wordt door jou gecontroleerd. Zo weet jij zeker dat hij voldoet aan de hoogste normen.
10:00Nu even tijd voor een kop koffie en iets lekkers.
12:30Samen met je collega’s hebben jullie al een order afgewerkt. Jullie nemen een lunchpauze en kletsen bij met het team.
13:00Je geeft technische ondersteuning en training aan een nieuwe medewerker en zorgt dat hij precies weet hoe hij zijn werkzaamheden moet uitvoeren.
13:15Tijd voor een controle van de voorraad. Je bestelt snel nog wat gereedschap, zodat jullie helemaal voorzien zijn.
16:00 Je werkdag zit er bijna op. Je handelt de orders administratief af en zorgt dat jouw werkplek netjes is.
  

Aan de slag bij JWM Metaalservice BV?

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf, gespecialiseerd in lasersnijden, buislasersnijden, lassen, samenstellen, frezen en kanten. We zijn breed georiënteerd en bieden de expertises van een omvangrijke onderneming met de flexibiliteit van een kleinschalig familiebedrijf. JWM Metaalservice BV is een gezond en groeiend metaalbedrijf dat continue investeert in de nieuwste technologieën.

Vanuit onze werkplaats in Oisterwijk produceren wij onderdelen voor machine-, apparaten en interieurbouwers in Nederland. Met een groot aantal metaalbewerkingen onder één dak en door continue te investeren in nieuwe technologieën, is het onze missie om kwalitatief hoogwaardige metaalproducten te leveren met snelle doorlooptijden, lage productiekosten en met zoveel mogelijk gemak voor de klant. Dit doen we sinds 2005 met een team van zo’n 50 enthousiaste medewerkers, in een informele no nonsens werksfeer met korte lijnen.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina, bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar info@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.
Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl