fbpx

Vacature: Productiemedewerker Plaatbewerking

Oisterwijk
Fulltime
Metaalbewerking

Bij JWM Metaalservice zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Plaatbewerking! Ben jij onze nieuwe, energieke, handige metaalbewerker die onze producten netjes en met de juiste afwerking overhandigt aan je collega’s of de klant? Lees snel verder.

Als Productiemedewerker Plaatbewerking zorg jij er onder andere voor dat het product na het lasersnijden, plasmasnijden of waterstraalsnijden wordt ontdaan van ‘bramen’ op de snijkanten van het metaal. Na het ontbramen kan het product door naar de volgende bewerking (bijvoorbeeld kanten of lassen) of wordt het zelfs al doorgestuurd naar de klant.

Hiernaast, doe je natuurlijk nog veel meer! Je houdt je namelijk ook bezig met tappen, boren, assembleren, ruimen, cleanen en het uitvoeren van controles. Een veelzijdige functie dus, waarin je je zeker niet hoeft te vervelen. Je kunt gebruik maken van onze verschillende  ontbraam- en slijpmachines. Recentelijk hebben wij ook een nieuwe Q-Fin F1200 toegevoegd aan ons machinepark, waardoor er minder handwerk nodig is. Zijn de producten te groot of te onregelmatig van vorm? Dan kun je lekker met de slijptol aan de slag.

Spreekt bovenstaande functie-omschrijving je aan en woon je (bij voorkeur) in de regio Oisterwijk? Kom dan met ons in contact! Laat je gegevens onderaan deze pagina achter en we komen z.s.m. bij je terug.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag:

06:45 Goedemorgen! Je bent lekker op tijd, dus een kop koffie gaat er wel in. Je praat wat met je collega’s en trekt hierna je werkkleding aan.
07:00 Vandaag begin je met een serie plaatdelen die je collega gisteren voor je heeft klaargezet. Ze moeten ontbraamd worden om vervolgens te worden getapt.
07:20 Alles staat goed ingesteld op de Q-Fin F1200, dus het werk kan beginnen!
09:50 Op bepaalde plaatsen moeten de platen nog worden voorzien van gaten, dus je gaat de machine voorbereiden op het tappen.
10:00 Nu eerst tijd voor nog een kop koffie en alvast een boterham of twee.
10:15 De machine staat al goed ingesteld, dus je kunt gelijk van start met het tappen.
12:30 Die platen zien er fantastisch uit. Je kunt ze veilig overhandigen aan je collega-lasser. Het is vrijdag en dat betekent friet om half 1! Je snelt jezelf naar de kantine.
13:00 Je pakt de planning erbij en bepaalt welke plaatdelen er als eerst moeten worden bewerkt. Een tweetal platen is aan de beurt.
13:15 Je bent van plan om met de slijptol alle oneffenheden weg te werken. Het handwerk geeft je gelukkig veel voldoening.
16:00 Je ruimt jouw werkplek op. Het was een productieve dag! Je gooit je overall in de was, zegt je collega’s gedag en trekt de deur achter je dicht.

Aan de slag bij JWM Metaalservice BV?

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf, gespecialiseerd in lasersnijden, buislasersnijden, lassen, samenstellen, frezen en kanten. We zijn breed georiënteerd en bieden de expertises van een omvangrijke onderneming met de flexibiliteit van een kleinschalig familiebedrijf. JWM Metaalservice BV is een gezond en groeiend metaalbedrijf dat continue investeert in de nieuwste technologieën.

Vanuit onze werkplaats in Oisterwijk produceren wij onderdelen voor machine-, apparaten en interieurbouwers in Nederland. Met een groot aantal metaalbewerkingen onder één dak en door continue te investeren in nieuwe technologieën, is het onze missie om kwalitatief hoogwaardige metaalproducten te leveren met snelle doorlooptijden, lage productiekosten en met zoveel mogelijk gemak voor de klant. Dit doen we sinds 2005 met een team van zo’n 50 enthousiaste medewerkers, in een informele no nonsens werksfeer met korte lijnen.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina, bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar info@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.
Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl