fbpx

Vacature: Productiemanager/Planner

Oisterwijk
Fulltime
Metaalbewerking

Ga jij aan de slag als Productiemanager/Planner bij JWM Metaalservice in Oisterwijk? Dan ga jij zorg dragen voor de meest efficiënte planning met een optimale doorlooptijd. Klinkt al interessant? Lees snel verder!

JWM Metaalservice is op zoek naar een Productiemanager/Planner. Jij zorgt primair voor een efficiënte planning en streeft naar een optimale doorlooptijd van de verschillende bewerkingen en de maximale benutting van de productiecapaciteit. Voor deze werkzaamheden maak jij gebruikt van het ERP pakket RidderIQ. Jij bent hier al mee bekend en je bent proactief op zoek naar verbetermogelijkheden, zodat de planning altijd op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. De planning stuur jij voortdurend bij op basis van het werkelijke verloop. Ook neem jij inkomende telefoongesprekken aan en sta jij klanten en leveranciers te woord.

Jij hebt bij voorkeur al heel wat jaren ervaring opgedaan in de metaaltechniek als planner en jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je laat je door niets uit het veld slaan. De planning is voortdurend in beweging, jij bent stressbestendig en kan snel en adequaat handelen. Heb jij geen ervaring als planner, maar heb jij al wel enkele jaren ervaring in de metaaltechniek? Ook dan horen wij graag van je!

JWM Metaalservice is een informele organisatie met een betrokken leiding. Met een groot aantal metaalbewerkingen onder één dak en door te groeien en te investeren in technische vooruitgang is het de missie hoogwaardige metaalproducten te leveren met snelle doorlooptijden en lage productiekosten.

Ben jij de kundige, stressbestendige en proactieve collega die ons fijne team komt versterken? Woon jij bij voorkeur in de regio Oisterwijk (ca. 20-25km)? Mooi! Dan komen wij graag met jou in contact! Laat jouw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. 

Dit bieden wij jou:

Wat neem je mee?

Jouw taken bestaan o.a. uit:

Vanuit de orderintake beoordeel jij inkomende orders op volledigheid en plan jij deze zo efficiënt mogelijk in, rekening houdend met de productiecapaciteit en de volgorde van benodigde metaalbewerkingen in het productieproces;
Jij zorgt voor een goede communicatie rondom de planning aan de hand van de informatie in het ERP systeem en complexe orders geef jij extra aandacht. Jij bespreekt welke orders prioriteit hebben die dag en zorgt dat alle materialen beschikbaar zijn;
Het behouden van een helicopterview over het totale productieproces. Het is op de werkplaats meteen duidelijk wat er moet gebeuren en jij stuurt bij o.b.v. het werkelijke productieproces. Bij afwijkingen en verstoringen kan jij adequaat handelen. Jouw expertise kan jij overbrengen op de werkplaats en jij denkt mee hoe bepaalde projecten het beste aangepakt kunnen worden;
Jij kunt de Verkoop en de orderintake informeren over levertijden. De haalbare datum bepaal jij in overleg zodat dit correct met de klant gecommuniceerd kan worden;
Jij kunt vragen vanuit het bedrijfsbureau beantwoorden over de bewerkingsvolgorden en technische mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk te werken in de werkplaats;
Het aannemen van inkomende telefoongesprekken, te woord staan van klanten en leveranciers en waar nodig intern doorverwijzen;
Vanwege de groei van het bedrijf ben je regelmatig betrokken bij investeringen in nieuwe bewerkingsmogelijkheden en procesverbeteringen.

Aan de slag bij JWM Metaalservice BV?

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf, gespecialiseerd in lasersnijden, buislasersnijden, lassen, samenstellen, frezen en kanten. We zijn breed georiënteerd en bieden de expertises van een omvangrijke onderneming met de flexibiliteit van een kleinschalig familiebedrijf. JWM Metaalservice BV is een gezond en groeiend metaalbedrijf dat continue investeert in de nieuwste technologieën.

Vanuit onze werkplaats in Oisterwijk produceren wij onderdelen voor machine-, apparaten en interieurbouwers in Nederland. Met een groot aantal metaalbewerkingen onder één dak en door continue te investeren in nieuwe technologieën, is het onze missie om kwalitatief hoogwaardige metaalproducten te leveren met snelle doorlooptijden, lage productiekosten en met zoveel mogelijk gemak voor de klant. Dit doen we sinds 2005 met een team van zo’n 50 enthousiaste medewerkers, in een informele no nonsens werksfeer met korte lijnen.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina, bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar info@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl