fbpx

Vacature: Tekenaar

Oisterwijk
Fulltime
Metaalbewerking

Ben jij een gedreven (technisch) Tekenaar met passie voor metaalbewerking? Wil jij werken bij een groeiend metaalbewerkingsbedrijf dat investeert in nieuwe technologieën en waar teamwork, betrokkenheid en een prettige werksfeer centraal staan? Dan is JWM Metaalservice op zoek naar jou!

Als Tekenaar vervul je een cruciale rol binnen het productieproces. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het grondig controleren van klanttekeningen om hun geschiktheid voor de productie te waarborgen. Jij bent de schakel tussen klant, orderverwerking en werkplaats, waarbij je concepten uitwerkt en 2D/3D-tekeningen opstelt. Deze tekeningen vormen de basis voor het vertalen van ontwerpen naar gedetailleerde productietekeningen. De diversiteit aan opdrachten varieert van standaardontwerpen tot complexe vraagstukken voor diverse sectoren, zoals constructiebedrijven, de voedingsindustrie en agrarische werktuigen.

In jouw dagelijkse werkzaamheden bepaal je niet alleen de bewerkingsmethoden en -volgorden, maar ben je ook betrokken bij het overleg en adviseren van klanten bij complexe ontwerpen. Jouw technische expertise en communicatieve vaardigheden komen hierbij goed van pas. Hiernaast vul jij  productiedossiers aan in ons ERP-systeem met tekeningen en werkinstructies. Hierdoor zorg je voor een geoptimaliseerde en efficiënte werkomgeving. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het bepalen van de bestelbehoefte voor benodigde materialen, en ben je nauw betrokken bij het doorvoeren van revisies en het doorontwikkelen van bestaande producten en ontwerpen.

Heb je een technische achtergrond, ervaring met tekenprogramma’s zoals AutoCAD en Solid Works, en ben je klaar om jezelf te ontwikkelen in een innovatieve en groeiende organisatie? Laat je gegevens onderaan op deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Dit bieden wij jou:

Wat neem je mee?

Jouw taken bestaan o.a. uit:

Controleren van tekeningen van de klant op geschiktheid voor productie;
Uitvoeren van teken- en engineering werkzaamheden betreffende aanpassingen op ontwerpen of nieuwe ontwerpen, zowel 2D als 3D;
Vertalen van ontwerpen/tekeningen naar productietekeningen voor de werkplaats;
Bepalen van bewerkingsmethoden en bewerkingsvolgorden;
Bij complexe ontwerpen plegen van overleg en adviseren van de klant alsmede plegen van overleg met de werkplaats;
De vanuit orderintake aangemaakte productiedossiers in het ERP systeem aanvullen met productietekening en evt. aanvullende werkinstructies;
Bepalen van de bestelbehoefte van benodigde materialen, exclusief laserwerk (buislaser / vlakbedlaser);
Waar nodig, doorvoeren van revisies en doorontwikkelen van bestaande producten/ontwerpen;
Maken van CNC programma’s voor kantbanken.

Aan de slag bij JWM Metaalservice BV?

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf, gespecialiseerd in lasersnijden, buislasersnijden, lassen, samenstellen, frezen en kanten. We zijn breed georiënteerd en bieden de expertises van een omvangrijke onderneming met de flexibiliteit van een kleinschalig familiebedrijf. JWM Metaalservice BV is een gezond en groeiend metaalbedrijf dat continue investeert in de nieuwste technologieën.

Vanuit onze werkplaats in Oisterwijk produceren wij onderdelen voor machine-, apparaten en interieurbouwers in Nederland. Met een groot aantal metaalbewerkingen onder één dak en door continue te investeren in nieuwe technologieën, is het onze missie om kwalitatief hoogwaardige metaalproducten te leveren met snelle doorlooptijden, lage productiekosten en met zoveel mogelijk gemak voor de klant. Dit doen we sinds 2005 met een team van zo’n 50 enthousiaste medewerkers, in een informele no nonsens werksfeer met korte lijnen.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina, bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar info@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.
Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl