fbpx

Vacature: Laseroperator

Oisterwijk
Fulltime, tweeploegendienst
MBO

Heb jij ervaring met lasersnijden en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Lees dan nu verder! 

Als Laseroperator bij JWM Metaalservice in Oisterwijk werk je in teamverband met diverse lasersnijmachines, zoals onze Trumpf en Mazak, voor gevarieerde opdrachten. Je programmeert en bedient deze computergestuurde machines om metalen platen volgens tekening te bewerken. 95% van alle orders start op jouw afdeling, waarna andere metaalbewerkingen, zoals kanten, frezen en lassen volgen. Het is daarom essentieel dat de lasermachines continu efficiënt draaien en het logistieke proces vlot verloopt voor een optimale doorstroom naar vervolgbewerkingen. 

Als Laseroperator behoud jij het overzicht, zorg je voor de machines, controleer je kwaliteit en kwantiteit, houd je je werkplek netjes én verhelp je kleine storingen. Omdat je een tweeploegendienst werkt, ben je om de week overdag vrij! 

De afdeling Lasersnijden groeit en ontwikkelt zich voortdurend. Recentelijk hebben we de laserstraat uitgebreid en verbeteringen aangebracht in het logistieke proces. We zijn nog niet klaar en verwelkomen graag jouw directe bijdrage aan deze groei. 

Ben jij de gemotiveerde, sociale, technische en kundige collega die ons gezellige team komt versterken? Woon jij in of rondom Oisterwijk? Mooi! Dan komen wij graag met jou in contact! Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. Ben jij nog niet zo ervaren, maar wil jij wel graag aan de slag bij JWM Metaalservice? Ook voor jou is er misschien wel een plekje in ons team!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw takenpakket:

Het ophalen van snijplannen, het verzamelen van de benodigde materialen en het beladen van de machine.
Inladen van het snijprogramma in de machine, deze controleren en zorgen voor een juiste afstelling van de machine.
Controleren van de gesneden producten op onregelmatigheden en indien nodig het bijstellen van de snijparameters.
Continue draaiend houden van de machine.
Overzien van het snijproces en zorgen voor een vloeiende doorloop ervan.
Functioneel aansturen van en zorgen voor goede onderlinge afstemmen met de afraper.
Het (laten) terugbrengen van restplaten naar de juiste plek in het magazijn.
Plegen van onderhoud aan de machine volgens het onderhoudsschema.
Het verhelpen van kleine storingen aan de machine en bij problemen overleg plegen met de leidinggevende.
Zorgen voor een goede overdracht bij de ploegwissel.

*Werk jij ’s avonds? Dan start jouw werkdag om 16:30 en ben je om 01:00 klaar. 

Aan de slag bij JWM Metaalservice BV?

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers. We hebben een passie voor metaaltechniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Mensen lopen gemakkelijk naar elkaar toe en de leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden een zomer- en winter barbecue.  

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ook bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar sollicitatie@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.
Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl