fbpx

Vacature: Medewerker Lasersnijden

Oisterwijk
Fulltime, tweeploegendienst
LBO

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging met veel afwisseling? Lees dan nu verder!

Als Medewerker Lasersnijden bij JWM Metaalservice in Oisterwijk speel jij een belangrijke rol in het lasersnijden van metalen platen, waarbij een vloeiende en correcte afhandeling centraal staat. Je werkt nauw samen met de laseroperator en bent werkzaam in het nabewerkingsproces van het snijden. In deze rol draag je bij aan diverse taken, variërend van het afrapen van het snijwerk en het verzorgen van de registratie van uren en aantallen tot het uitvoeren van kwaliteitscontroles van wat je ziet en voelt aan de gesneden delen. Je zorgt ervoor dat het snijproces soepel verloopt en staat paraat om problemen te bespreken met de laseroperator of leidinggevende. Daarnaast draag je zorg voor het schoonhouden van de werkplaats en het brengen van het gereed product naar de expeditie of volgende bewerking. Een afwisselende functie, waarbij netheid en veiligheid voorop staan. Omdat je in een tweeploegendienst werkt, ben je om de week overdag vrij!

De afdeling Lasersnijden groeit en ontwikkelt zich voortdurend. Recentelijk hebben we de laserstraat uitgebreid en verbeteringen aangebracht in het logistieke proces. Bij JWM Metaalservice investeren we niet alleen in nieuwe technologie, maar ook in onze medewerkers. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een gedreven team in een prettige werkomgeving.

Ben jij de gemotiveerde, sociale, technische en kundige collega die ons gezellige team komt versterken? Woon jij in of rondom Oisterwijk? Mooi! Dan komen wij graag met jou in contact! Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. Ben jij nog niet zo ervaren, maar wil jij wel graag aan de slag bij JWM Metaalservice? Ook voor jou is er misschien wel een plekje in ons team!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag:

06:45Je werkt deze week overdag. Dus begin je de dag met een kop koffie en klets je wat bij met je collega’s.
07:00Vandaag begin je met het afrapen van het snijwerk van een groot project, samen met een collega. Gelijktijdig sorteer je het snijwerk uit, zodat alleen de juiste kwaliteit aan de klant wordt geleverd.
08:00Tussentijds voer je alvast een keer het afval van het snijwerk af, zodat jouw werkplek schoon en opgeruimd blijft.
10:00Een tweede kop koffie heb je wel verdiend.
10:15Terug op jouw werkplek signaleer je een probleem en neem je contact op met de laseroperator. Hierna ga je verder met het afrapen.
12:30Tijd voor lunch! Je legt je werkzaamheden neer en neemt de tijd om te lunchen met je collega’s.
13:00Eenmaal terug in de werkplaats komt de laseroperator er al aan met een nieuwe plaat met uitgesneden onderdelen om mee aan de slag te gaan. Je legt de onderdelen op de juiste palet bij de juiste klant.
15:00Fijn, je hebt nog even tijd voor een pauze.
15:15Voordat je naar huis fietst, zorg je dat je je werkplek netjes achterlaat. Je brengt de producten van vandaag naar je collega’s, zodat deze naar de klant kunnen worden verzonden.
16:00Je werkdag zit erop. Je zegt je collega’s gedag en draagt de werkzaamheden over aan de avondploeg. Tot morgen!

*Werk jij ’s avonds? Dan start jouw werkdag om 16:30 en ben je om 01:00 klaar. 

Aan de slag bij JWM Metaalservice BV?

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers. We hebben een passie voor metaaltechniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Mensen lopen gemakkelijk naar elkaar toe en de leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden een zomer- en winter barbecue.  

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ook bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar sollicitatie@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.
Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl