fbpx

Vacature: Montagemedewerker

Oisterwijk
Parttime/Fulltime
MBO werk- en denkniveau

Bij JWM Metaalservice bieden we een breed scala aan metaalbewerkingen onder één dak. De combinatie van plaatbewerking, verspanen, buislaseren, engineering en lassen/samenstellen stelt ons in staat om een compleet product of halffabricaat te verzorgen voor onze klanten in de machine-, apparaten- en interieurindustrie. Daarnaast kunnen zij van ons altijd hoogwaardig vakwerk én punctuele levering verwachten!

Dit willen wij graag blijven beloven aan iedere klant en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij de Montagemedewerker naar wie wij op zoek zijn? Dan ga jij je bezighouden met monteren, sleutelen, schroeven en andere technische handelingen. Jij assembleert het (semi)eindproduct. Uiteraard zorg je ervoor dat je dit veilig doet door de voorschriften na te leven en gevaarlijke situaties en incidenten te melden. Maar omdat jij geordend en netjes werkt, verminder je in ieder geval een hoop risico’s. Je houdt de machines en de aan- en afvoerpaden vrij van onnodige spullen. En mocht jouw hulp elders nodig zijn, dan ben je altijd bereid om bij te springen!

Vanzelfsprekend zoeken we dus iemand die affiniteit heeft met metaalbewerking, technisch onderlegd is en ruimtelijk inzicht heeft. Je gaat namelijk zelfstandig tekeningen lezen en werkinstructies volgen om toe te passen in de praktijk. Omdat je veel samenwerkt met je collega’s, is het belangrijk dat je goed met elkaar kunt communiceren. Daarnaast heb je een kwaliteit- en resultaatgerichte instelling. Samen streven we naar 100% klanttevredenheid.

Spreekt bovenstaande functieomschrijving je aan en woon je (bij voorkeur) in de regio Oisterwijk? Kom dan met ons in contact! Laat je gegevens onderaan deze pagina achter en we komen z.s.m. bij je terug.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag:

06:45Goedemorgen! Je bent weer aangekomen op de werkplaats en drinkt eerst even een kopje koffie met je collega’s.
07:00Je overziet de werkzaamheden en ordent je werkplek zodat je de nodige spullen bij de hand hebt om zo efficiënt mogelijk te werken. Eenmaal alle nodige materialen verzamelt, ga je aan de slag. Je haalt een fietsrek van de pallet, schroeft er 3 plaatjes tegenaan en bevestigt de handvaten. Dit herhaal je voor alle overige fietsrekken.
10:00Samen met je collega’s geniet je van een welverdiende kop koffie.
10:15Vanuit een andere afdeling werden inmiddels spullen aangeleverd. Een metalen constructie waarop je aan het uiteinde een hard plastic voetje bevestigd. Dit doe je met een zachte hamer om het materiaal verder niet te beschadigen.
12:30Het komende half uur geniet je van je meegebrachte lunch, aangevuld met een gezond stuk fruit vanuit JWM.
13:00Inmiddels is het tijd voor de volgende stap in het proces, de veren gereed maken en bevestigen aan de juiste metalen onderdelen.
15:00Tijd voor een korte koffiepauze.
15:15Je maakt de laatste stuks gereed voor vandaag. Als je nog tijd over hebt, leg je alvast de benodigde materialen klaar om morgen weer een frisse start te kunnen maken. Je zorgt ervoor dat je je werkplek netjes schoon achterlaat.
16:00Jouw dag zit er weer op! Je zegt je collega’s gedag en gaat naar huis. Fijne avond en tot morgen!

Aan de slag bij JWM Metaalservice BV?

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers. We hebben een passie voor metaaltechniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Mensen lopen gemakkelijk naar elkaar toe en de leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden een zomer- en winter barbecue.  

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ook bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar sollicitatie@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.
Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl