fbpx

Vacature: Onderhoudsmonteur

Oisterwijk
Parttime/ Fulltime
MBO Elektrotechniek (of vergelijkbaar)

Bij JWM Metaalservice zijn we op zoek naar een Onderhoudsmonteur! Ben jij onze nieuwe, praktische collega met affiniteit voor metaalbewerking? Lees hieronder snel meer.

De Onderhoudsmonteur is verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van (technische) apparaten en installaties. Als metaalservice-bedrijf hebben wij natuurlijk tal van machines in onze werkplaats staan. Jij zal ervoor zorgen dat het machinepark in topconditie blijft. Je voert preventief onderhoud uit, monitort de conditie van onderdelen en machines en je zorgt voor de revisies. Daarnaast ben je beschikbaar voor storingsmeldingen en reparaties. Het zijn dus voornamelijk werktuigbouwkundige zaken en de functie is voornamelijk praktisch en uitvoerend van aard. Indien er specialistische kennis nodig is voor het oplossen van een probleem of storing, wordt een extern specialist ingeschakeld.

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, heb je kennis van elektronica, hydrauliek en pneumatiek. Je durft verbanden te leggen en aannemende voorspellingen te doen. Bovendien heb je goede communicatieve vaardigheden nodig als je contact opneemt met de leverancier van de machine. Jij zorgt ervoor dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie jij je deze nieuwe uitdaging aangaan? Vul dan je gegevens in in het formulier onderaan deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag:

06:45Je bent aangekomen op de werkplaats en er staat een hoop onderhoud op de planning. Eerst een kop koffie met je collega’s.
07:00Allereerst is het tijd voor onderhoud aan de ontbraam- en de plaatbewerkingsmachines.
08:00De machine draait om de grootste opdrachten uit te voeren. In de tussentijd bekijk je of er nog materialen besteld moeten worden.
09:30De reguliere checks zijn uitgevoerd. Nu ga je wat belletjes plegen met leveranciers; er moeten wat onderdelen worden vervangen om de machines veilig te kunnen laten draaien.
10:00Koffietijd! De dag is vroeg begonnen, dus een tweede kop koffie gaat er wel in.
10:15Tijdens je koffie kreeg je te horen dat een van de lasersnijmachines een storing aangeeft. Je loopt meteen mee met je collega. Na te hebben gesproken met de extern specialist, heb je de storing op kunnen lossen.
12:30Het komende half uur geniet je van je meegebrachte lunch, aangevuld met een gezond stuk fruit vanuit JWM. 
13:00Eén van de plasmasnijmachines is deze week kapot gegaan. Je hebt de te repareren onderdelen vandaag binnengekregen, dus je kunt de machine meteen gaan repareren.
15:00Het was een hele operatie, maar de machine werkt gelukkig weer. Je drinkt nog even een kop koffie en dan ruim je de boel weer netjes op.
16:00

De dag zit erop! Je bedankt je collega’s voor de gezelligheid en vertrekt weer richting huis.

Aan de slag bij JWM Metaalservice BV?

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers. We hebben een passie voor metaaltechniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Mensen lopen gemakkelijk naar elkaar toe en de leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden een zomer- en winter barbecue.  

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ook bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar sollicitatie@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl