fbpx

Vacature: Productiemedewerker / Plaatbewerker

Oisterwijk
Fulltime
LBO

Wij zijn bij JWM Metaalservice Oisterwijk op zoek naar een enthousiaste en gedreven Productiemedewerker / Plaatbewerker. Is deze veelzijdige functie waarbij geen dag er hetzelfde uitziet iets voor jou? Lees hieronder snel meer!

Als Productiemedewerker / Plaatbewerker word je afwisselend ingezet bij het lasersnijden, walsen, persen, puntlassen en ontbramen van metalen onderdelen. Je werkt dus graag met je handen en je ziet wat er moet gebeuren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een vloeiende doorstroom van de ene metaalbewerking naar de andere zodat de machines zo optimaal mogelijk kunnen draaien en de werkplekken georganiseerd en opgeruimd blijven. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons van elke dag een succesvolle dag wil maken. Ben je ambitieus? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! We bieden goede begeleiding en doorgroeimogelijkheden zodat jij je volop kan ontwikkelen.

Ben jij de gemotiveerde, sociale, technische en kundige collega die ons gezellige team komt versterken? Woon jij in of rondom Oisterwijk? Mooi! Dan komen wij graag met jou in contact! Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. Ben jij nog niet zo ervaren, maar wil jij wel graag aan de slag bij JWM Metaalservice? Ook voor jou is er misschien wel een plekje in ons team!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag:

06:45Goedemorgen! Er staat weer een nieuwe werkdag op je te wachten. Je komt binnen en pakt een lekkere bak koffie.
07:00Je bekijkt de planning en gaat ermee aan de slag! Vandaag start jij bij de lasersnijder. Hier worden kleine delen uit grote metaalplaten gelaserd. Deze delen druk je uit en je zorgt ervoor dat deze op de juiste plek terecht komen.
10:00Tijd voor een korte break! Onder het genot van een lekkere bak koffie neem je even pauze samen met jouw collega’s.
10:15Na de pauze word je gevraagd om te ondersteunen bij het persen. Je maakt een aantal mooie profielen voor verschillende klanten. Jij bent daarnaast ook verantwoordelijk voor het feit dat alle profielen bij de juiste klanten terechtkomen.
12:30Tijd voor de lunch! 
13:00Na de pauze richt je je weer op iets anders. Je bent nu verantwoordelijk voor het ontbramen van de gesneden producten. Met behulp van een Q-fin ontbraammachine zorg je ervoor dat de producten 2-zijdig ontbraamd worden.
15:15Na een kopje koffie met je collega’s en het afronden van de laatste opdrachten voor vandaag, ruim jij de werkplek op en zorg je ervoor dat alles netjes wordt achtergelaten.
16:00Ben je tevreden? Dan is het tijd om lekker naar huis te gaan. Je zegt je collega’s gedag en stapt op de fiets.

Aan de slag bij JWM Metaalservice BV?

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot 50 medewerkers. We hebben een passie voor metaaltechniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Mensen lopen gemakkelijk naar elkaar toe en de leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden een zomer- en winter barbecue.  

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ook bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar sollicitatie@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.
Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl