fbpx

Vacature: Hoofd Calculatie / Werkvoorbereider

Oisterwijk
Fulltime
HBO werk- en denkniveau in de richting van techniek

Wil jij als enthousiaste, servicegerichte calculator / werkvoorbereider bijdragen aan een optimale klantbediening vanuit ons bedrijfsbureau? Ga dan aan de slag als Hoofd Calculatie / Werkvoorbereider bij JWM Metaalservice. Lees hieronder snel meer!

Je ambieert een leidinggevende positie waarin je teamleider wordt van de afdeling calculatie / werkvoorbereiding. Samen met één van de drie directeuren ben je verantwoordelijk voor de calculatie en de verkoop van de werkorders van JWM Metaalservice. Je geeft (op termijn) leiding aan een team van ongeveer 5 calculators / werkvoorbereiders. Samen met je team streef je naar een doorlooptijd van 1 à 2 dagen van aanvraag tot offerte.

Als “meewerkend voorman”, vervul je een essentiële rol bij het aannemen van aanvragen en werkorders, waarbij je zorgt voor een efficiënte verwerking en een vloeiende overdracht aan de productieplanning. Ook ben je vraagbaak en eerste aanspreekpunt voor je teamleden.

Wij zoeken een proactieve collega die verantwoordelijkheid kan en wil dragen voor het beoordelen en uitwerken van offerteaanvragen en die prijzen calculeert. Daarnaast weet jij als geen ander hoe je een technische tekening leest en communiceer je effectief met collega’s en opdrachtgevers.

Jij controleert en beoordeelt inkomende informatie en zorgt ervoor dat alle aanvragen volledig  zijn. Ook  plaats je orders in ons ERP-systeem en  maak je digitale dossiers aan. Een veelzijdige functie waarbij jij jezelf kunt uitdagen en ontwikkelen.

Herken jij jezelf in deze rol en zie jij het zitten om deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Lees dan verder en vul je gegevens in onderaan deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

Offerte aanvragen beoordelen en uitwerken. Dit gebeurt deels geautomatiseerd door middel van softwaretools als Quotation Factory en Ridder IQ.
Het opvragen en calculeren van prijzen én het opstellen van offertes.
Lezen en waar nodig aanpassen van technische tekeningen in Solidworks.
Controleren van ingekomen orders op volledigheid van informatie die nodig is voor productie.
Beoordelen van de nodige bewerkingen op basis van de tekening en klantinformatie.
Invoeren van orders in het ERP systeem (Ridder IQ) en het aanleggen van digitale-dossiers.
Verzorgen van werkvoorbereiding en overdracht aan de productie(planning), bijzonderheden goed door communiceren.
Onderhouden van contact met de klant, o.a. overleg bij onduidelijkheden, bevestigen van order en levertijd, aannemen van verzoeken en eventueel klachten en intern doorverwijzen.
Intern overleg plegen bij complexe of afwijkende orders, samenwerken binnen het bedrijfsbureau én het ondersteunen van collega’s op het bedrijfsbureau.
Leiding geven en vraagbaak zijn voor je team van ongeveer 5 werkvoorbereiders.
  

Aan de slag bij JWM Metaalservice BV?

JWM Metaalservice is een multidisciplinair metaalbewerkingsbedrijf in Oisterwijk gericht op de machine-, apparaten- en interieurbouwers in Nederland. Bij JWM staat de klant centraal en dat is merkbaar en voelbaar in alle functies, van verkoop en engineering, in de werkvoorbereiding en productie, tot en met onze logistiek.

Opgericht in 2005 zijn we inmiddels uitgegroeid tot ruim 60 medewerkers. We hebben een passie voor metaaltechniek en onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, daadkracht en het gebruik van boerenverstand. Maar we zijn ook ambitieus en toekomstgericht. Er is een goede onderlinge samenwerking en prettige werksfeer. Mensen lopen gemakkelijk naar elkaar toe en de leiding toont zich betrokken en is sociaal ingesteld. De werkweek sluiten we af door samen wat te drinken en we houden een jaarlijkse zomer- en winter barbecue.  

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ook bellen naar 013 503 05 91 of stuur een e-mail naar sollicitatie@metaalservice.nl. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.
Locatie

Laarakkerweg 30a,
5061 JR Oisterwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013 503 05 91
E info@metaalservice.nl