fbpx

Vacature: keurmeester hijsmiddelen

Moergestel
Fulltime
Cao klein metaal

Werken bij een jong familiebedrijf uit Moergestel waar jij alle verantwoordelijkheid krijgt? Én wil jij mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen? Ga dan aan de slag bij KOCR Hijstechniek met een gevarieerd takenpakket! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Het is ontzettend belangrijk dat onze opdrachtgevers kunnen werken met veilige hef- en hijsmiddelen. Voor jou betekent dit dat geen dag hetzelfde is. Jij werkt op locatie door heel Nederland dus jouw werkplek varieert enorm. De ene dag werk jij in een theater en de volgende dag sta jij bij een metaalbedrijf op de stoep. Deze kilometers maak jij met jouw eigen servicebus en de uren onderweg krijg jij betaald. Jij gaat je onder andere bezig houden met het keuren van hijs- en hefmiddelen, valbeveiliging, elektrisch gereedschap NEN3140 én draagbaar klimmateriaal. Hiernaast handel jij de certificaten af in ons certificatenprogramma.

Lijkt bovenstaand takenpakket jou wel wat? Én ben jij een echte enthousiaste aanpakker die iedere klus naar tevredenheid afrond? Dan is de functie keurmeester hijsmiddelen iets voor jou! Heb je nog niet zoveel ervaring? Geen probleem! Zolang jij een affiniteit hebt met de branche en enthousiast bent om bij ons aan de slag te gaan horen we graag van je!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:00 Vandaag is het vrijdag en je hebt een volle planning. Je vertrekt richting jouw eerste klus in Breda.
08:30 Je bent aangekomen bij het metaalfabriek. Je parkeert jouw bus en mobiele werkplaats. Hierna zet je alle spullen klaar om te starten. Je gaat aan de slag.
10:00 Pauze! Tijd voor een bak koffie.
11:45 Je hebt de eerste hijsmiddelen gekeurd. De trekproef voer je uit op de trekbank. De hijsmiddelen worden jaarlijks gekeurd en je bent hier vorig jaar ook al geweest. Alles is hier opnieuw helemaal in orde! 
12.30 Inmiddels ben je terug op de zaak in Moergestel. Vrijdag is het ‘broodjesdag’! Je bestelt een broodje gezond en kletst gezellig bij met jouw collega’s.
13:00 Jouw volgende klus is in Oisterwijk. Bij deze opdrachtgever keur je opnieuw een aantal hijsmiddelen. Ook keur je hier de de valbeveiliging. Er moet wat onderhoud gepleegd worden. Je belt naar de zaak en stemt wat details af.
15:00 Even rust en genieten van de zon met een glas fris.
16:15 Je vertrekt opnieuw richting Moergestel. Je verwerkt de keuringen van vandaag en handelt een certificaat af in het certifcatensysteem.
17:00 Jouw werkdag voor vandaag zit erop. Je zorgt dat jouw werkplek weer netjes is en vertrekt richting de kantine. Tijd voor een drankje met de collega’s!

Aan de slag bij KOCR Hijstechniek?

KOCR Hijstechniek is een jong familiebedrijf gespecialiseerd in hijstechniek. Vanuit onze vestiging te Moergestel bedienen wij opdrachtgevers door heel Nederland. 

Onze werkzaamheden bestaan uit het keuren, onderhouden, certificeren en repareren van hijs- en hefmiddelen. Daarnaast voeren wij ook keuringen, onderhoud en reparaties uit aan zwenkarmen, portaalkranen, bovenloopkranen, onderhangkranen, draagbaar klimmateriaal, rolsteigers, elektrisch gereedschap (NEN3140) en valbeveiliging met bijbehorende ankerpunten. 

Daarnaast hebben wij een webshop en een verhuurbedrijf met hijsgereedschappen. 

Onze onafhankelijke keurmeesters hebben een persoonsgebonden EKH certificaat. En beschikken daarnaast over diverse veiligheidscertificaten.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Sonman 5,
5066 GJ Moergestel

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
07:00 uur – 20:00 uur

Contact

T 013 2112 069
E info@kocrhijstechniek.nl