fbpx

Vacature: Administratief Medewerker

Liempde
16 uur
Relevante werkervaring

Koppen Bouw en Onderhoud uit Liempde is voor 16 uur per week op zoek naar een enthousiaste collega die breed inzetbaar is voor verschillende administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Omschrijf jij jezelf als nauwkeurig, flexibel en heb je gevoel voor cijfers? Dan komt Koppen Bouw en Onderhoud graag met jou in contact! Daarnaast is het belangrijk dat jij zowel zelfstandig als in teamverband gestructureerd kunt werken.

Als jij de geschikte kandidaat bent voor ons, dan kom je terecht in een gezellig bouwbedrijf, waarin jij je gauw thuis zal voelen. Je ontvangt een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een uitzicht op een vast contract!

Geïnteresseerd? Lees snel verder of laat onderaan de pagina gelijk je gegevens achter. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Werken als administratief medewerker bij Koppen Bouw en Onderhoud?

Hendrie Koppen (directeur) groeide op in een aannemersgezin in Liempde. Zijn vader adviseerde hem een baan te zoeken, maar Hendrie wilde ondernemer zijn. In maart 1993 nam hij samen met zijn vrouw Ina een bouwbedrijf over. Van zeven man in dienst groeide het bedrijf uit tot Koppen Bouwgroep te Liempde met 35 collega’s.

Als regionaal Brabants bedrijf hebben wij gedurende de bijna dertig jaar van ons bestaan een veelzijdige klantenkring opgebouwd. Wij zijn actief in meerdere marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op beide terreinen hebben wij ruime ervaring. Met een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers voeren wij werkzaamheden uit op het gebied van nieuw- en verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie.

We werken voor veel vaste opdrachtgevers en daar zijn we trots op! Zo werken wij veelal voor zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen, gemeentes en casino’s.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Bergstraat 16,
5298 VK Liempde

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 0411 637 010
E info@koppenbouwgroep.nl