fbpx

Vacature: Allround Timmerman

Liempde
Fulltime
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Wil jij als allround timmerman werken aan afwisselende en uitdagende projecten? Vind jij het leuk om vakwerk te leveren en projecten tot een succes te maken? Wil je graag collega’s motiveren met jouw kennis en ervaring en vind je vrijheid in je werk belangrijk? Dan is deze vacature van Koppen Bouw en Onderhoud uit Liempde (gemeente Boxtel) echt iets voor jou!

Je bent een echte vakman die enthousiast is over zijn kennis en kunde en die gaat voor de beste kwaliteit! Samen met je collega’s werk je van begin tot eind aan hetzelfde project waardoor je altijd betrokken bent bij het eindresultaat. Je werkzaamheden voer je uit binnen een vast team van collega’s. Ons werkterrein bevindt zich voornamelijk in de regio Liempde.

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je wel fantastisch? Mooi! Ook voor leerling timmermannen hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw dag eruit zien!

06:50 Je start de dag met een bak koffie. Na een kort overleg met de uitvoerder vertrek je samen met een collega naar de klus. 
07:30 Jullie zijn aangekomen bij een villa in ’s-Hertogenbosch. Hier zijn jullie bezig met een grote verbouwing waarbij zelfs een ondergrondse parkeergarage wordt gerealiseerd. 
09:15 Het schiet al lekker op maar eerst tijd voor een kop koffie. 
09:50 De nieuwe kozijnen zijn gearriveerd. Jullie starten met het plaatsen van de kozijnen. 
11:00 Nog snel even wat drinken en daarna weer aan de slag!  
11:30 Je collega heeft een vraag over een technisch aspect. Samen lopen jullie de verschillende opties na om er zeker van te zijn dat er niets over het hoofd gezien is. 
12:30 Lunchpauze! Jullie hebben geluk want de opdrachtgever heeft voor worstenbroodjes gezorgd. Ondertussen update je klant over de voortgang van het project. 
14:00 Een leverancier arriveert met een lading materiaal. Je loopt even zijn kant op om hem te ontvangen en je laat hem zien waar hij moet zijn.
15:00 Jullie drinken gezamenlijk een warme cup-a-soup en bespreken jullie weekendplannen van komend weekend. 
16:15 Jullie hebben lekker doorgewerkt want alle kozijnen zitten er al in! Alles is netjes opgeruimd dus het weekend kan beginnen! 

Als Allround Timmerman aan de slag bij Koppen Bouw & Onderhoud?

Hendrie Koppen (directeur) groeide op in een aannemersgezin in Liempde. Zijn vader adviseerde hem een baan te zoeken maar Hendrie wilde ondernemer zijn. In maart 1993 nam hij samen met zijn vrouw Ina een bouwbedrijf over. Van zeven man in dienst groeide het bedrijf uit tot Koppen Bouwgroep te Liempde met 35 collega’s.

Als regionaal Brabants bedrijf hebben wij gedurende de bijna 30 jaar van ons bestaan een veelzijdige klantenkring opgebouwd. Wij zijn actief in meerdere marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op beide terreinen hebben wij ruime ervaring. Met een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers voeren wij werkzaamheden uit op het gebied van nieuw- en verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie.

We werken voor veel vaste opdrachtgevers en daar zijn we trots op! Zo werken wij veelal voor zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen, gemeentes en casino’s.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Bergstraat 16,
5298 VK Liempde

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 0411 637 010
E info@koppenbouwgroep.nl