fbpx

Vacature: Metselaar

Liempde
Fulltime
Bouw

Ga jij aan de slag als Metselaar onderhoud bij Koppen Bouw en Onderhoud? Dan kom jij te werken binnen een fijn team bij een gezellig, Brabants bedrijf. Jij kunt uit de voeten met een troffel en specie en bent een échte vakman. Zowel zelfstandig als in teamverband werken is voor jou geen enkel probleem. Naast de passie die jij hebt voor het vak, deel jij ook graag jouw kennis met collega’s. Jij bent gespecialiseerd in renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Koppen Bouw en Onderhoud is een bouwbedrijf uit Liempde en gespecialiseerd in verbouw-, renovatie- én transitieprojecten. Dit doen wij met name binnen de (luxe) woning- en utiliteitsbouw. Het gehele traject verzorgen wij vakkundig en volgens afspraak. Dit doen wij met veel toewijding en enthousiasme. Belangrijk is dat jij goed uit de voeten kunt op de verschillende type projecten; van een kleine verbouwing of aanpassing tot aan onderhoud. Jouw klussen zijn voornamelijk op scholen, zorginstellingen en bij bedrijven. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en met mensen om kunt gaan. Jouw werkzaamheden vinden namelijk veelal plaats terwijl er mensen op locatie zijn.

Ben jij de positieve, energieke en kundige vakman die wij zoeken? Woon jij bij voorkeur in de regio Liempde (ca. 20-25km)? Dan komen wij graag met jou in contact. Heb jij nog niet zoveel ervaring, maar wel onlangs jouw opleiding als metselaar afgerond en wil jij graag aan de slag bij Koppen Bouw en Onderhoud? Mooi! Ook met jou komen wij graag in contact! Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

06:45 Je start de dag met een bak koffie. Na een kort overleg met de uitvoerder vertrek je samen met een leerling-collega naar de klus.
07:30 Jullie zijn aangekomen bij een school in Oisterwijk. Het metselwerk van de gevel moet hersteld worden.
09:15 Het schiet al lekker op, maar eerst tijd voor een kop koffie.
09:55 Je maakt even een praatje met de conciërge en geeft een update over de werkzaamheden.
11.30 Vandaag heb jij de gehele dag de leerling bij. Je maakt wat tijd vrij om hem wat uit te leggen. 
12:30 Lunchtijd! Samen eten jullie je boterhammen en kletsen jullie bij over afgelopen weekend.
14:00 De herstelwerkzaamheden zijn afgerond en het materiaal ligt weer in de bus. Je zegt gedag en vertrekt samen richting een tweede klus.
15:00 Dit keer betreft het een spouwinspectie van diverse gevels van een zorginstelling.
16:15 Samen met je collega noteer je alles zorgvuldig. Hierna zit jullie dag erop en gaan jullie naar huis.

Aan de slag bij Koppen Bouw en Onderhoud?

Hendrie Koppen (directeur) groeide op in een aannemersgezin in Liempde. Zijn vader adviseerde hem een baan te zoeken maar Hendrie wilde ondernemer zijn. In maart 1993 nam hij samen met zijn vrouw Ina een bouwbedrijf over. Van zeven man in dienst groeide het bedrijf uit tot Koppen Bouwgroep te Liempde met 35 collega’s.

Als regionaal Brabants bedrijf hebben wij gedurende de bijna 30 jaar van ons bestaan een veelzijdige klantenkring opgebouwd. Wij zijn actief in meerdere marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op beide terreinen hebben wij ruime ervaring. Met een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers voeren wij werkzaamheden uit op het gebied van nieuw- en verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie.

We werken voor veel vaste opdrachtgevers en daar zijn we trots op! Zo werken wij veelal voor zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen, gemeentes, casino’s, stichtingen en bedrijven.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Bergstraat 16,
5298 VK Liempde

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 0411 637 010
E info@koppenbouwgroep.nl