fbpx

Vacature: Tegelzetter

Liempde
Fulltime
Bouw

Ga jij aan de slag als Allround Tegelzetter bij Koppen Bouw en Onderhoud? Dan word jij verantwoordelijk voor alle voorkomende tegelwerkzaamheden. Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met een oog voor detail. Een échte vakman! Zie jij dit zitten? Dan word jij verantwoordelijk voor alle voorkomende tegelwerkzaamheden én kom jij te werken binnen een fijn team bij een gezellig, Brabants bedrijf

Vanzelfsprekend lever jij kwaliteit en kun jij zelfstandig uit de voeten. Als Allround Tegelzetter bij Koppen Bouw en Onderhoud ga jij geen een tegelklus uit de weg én ga jij altijd voor het beste resultaat. Naast de passie die jij hebt voor het vak, deel jij ook graag jouw kennis met collega’s.  

Koppen Bouw en Onderhoud is een bouwbedrijf uit Liempde en gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw-, renovatie- én transitieprojecten. Dit doen wij met name binnen de (luxe) woning- en utiliteitsbouw. Het gehele traject verzorgen wij vakkundig en volgens afspraak. Dit doen wij met veel toewijding en enthousiasme. Belangrijk is dat jij goed uit de voeten kunt op de verschillende type projecten; van nieuwbouwwoningen en kleine verbouwingen of aanpassing tot aan onderhoud. Jouw klussen zijn voornamelijk op scholen, zorginstellingen en bij bedrijven. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en met mensen om kunt gaan. Jouw werkzaamheden vinden namelijk veelal plaats terwijl er mensen op locatie zijn.

Ben jij de positieve, energieke en kundige vakman die wij zoeken? Woon jij bij voorkeur in de regio Liempde (ca. 20-25km)? Dan komen wij graag met jou in contact. Heb jij nog niet zoveel ervaring, maar wel onlangs jouw opleiding als tegelzetter afgerond en wil jij graag aan de slag bij Koppen Bouw en Onderhoud? Mooi! Ook met jou komen wij graag in contact! Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

06:45Je start de dag met een bak koffie. Na een kort overleg met een collega vertrek jij richting jouw klus voor vandaag.
07:30Jij bent aangekomen bij een verzorgingstehuis in Boxtel. Jij gaat hier vandaag herstelwerkzaamheden uitvoeren bij een aantal keukens en badkamers. Je begint bij het eerste appartement op jouw lijst.
09:15Het schiet al lekker op, maar eerst tijd voor een kop koffie.
09:55Je maakt even een praatje met de bewoner en vertelt wat je aan het doen bent. Je kunt zo beginnen met het afkitten van deze badkamer.  
11.30Vandaag en morgen ben je op deze klus. Inmiddels ben jij druk bezig met de volgende badkamer waar wat wandtegels loszitten en een deel van de vloertegels opnieuw gevoegd moet worden. 
12:30Lunchtijd! Het is mooi weer en jij eet buiten jouw boterhammen op. Ondertussen bel je even naar de zaak.
14:00Je hebt al een aantal bewoners blij gemaakt met de werkzaamheden aan hun appartement. Bij de laatste bewoner moet jij ook het sanitair nog afmonteren. 
15:00Hier lijm jij de wandtegels in de keuken en kit jij deze netjes af. Hiernaast lijm jij de vloertegels in de WC. Morgen kom jij terug voor het afmonteren van het sanitair.
16:15Jij zorgt dat je alles netjes achterlaat, geeft een update aan jouw contactpersoon bij het verzorgingstehuis en vertrekt richting huis.

Aan de slag bij Koppen Bouw en Onderhoud?

Hendrie Koppen (directeur) groeide op in een aannemersgezin in Liempde. Zijn vader adviseerde hem een baan te zoeken maar Hendrie wilde ondernemer zijn. In maart 1993 nam hij samen met zijn vrouw Ina een bouwbedrijf over. Van zeven man in dienst groeide het bedrijf uit tot Koppen Bouwgroep te Liempde met 35 collega’s.

Als regionaal Brabants bedrijf hebben wij gedurende de bijna 30 jaar van ons bestaan een veelzijdige klantenkring opgebouwd. Wij zijn actief in meerdere marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op beide terreinen hebben wij ruime ervaring. Met een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers voeren wij werkzaamheden uit op het gebied van nieuw- en verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie.

We werken voor veel vaste opdrachtgevers en daar zijn we trots op! Zo werken wij veelal voor zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen, gemeentes, casino’s, stichtingen en bedrijven.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Bergstraat 16,
5298 VK Liempde

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 0411 637 010
E info@koppenbouwgroep.nl