fbpx

Vacature: Allround Binnendienst Schade Verzekeringen

Moergestel
16 - 24 uur
Diploma WTF Basis en WTF Schade

Bij Kwinten assurantiën zijn wij op zoek naar een allround binnendienstmedewerker verzekeringen! Deze functie beslaat ongeveer 20 uur. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en je probeert zoveel mogelijk zelfstandig af te handelen, maar de lijntjes zijn kort op kantoor en vaak overleggen we samen over een dossier.

In overleg met jou en jouw collega’s binnen Kwinten assurantiën gaan wij gezamenlijk bepalen wie welke taken gaat uitvoeren. Jij kunt deze functie dus zelf, samen met jouw collega’s, helpen vormgeven bij aanvang van jouw dienstverband. Jouw werkzaamheden kunnen bestaan uit het maken van offertes, schadebehandeling, prolongatie of polisverwerking (het aanvragen, controleren en versturen van polissen). De financiële administratie behoort niet tot jouw takenpakket.

Uiteraard is het wel van belang dat je in het bezit bent van de wettelijk verplichte WFT-diploma’s, met de daaraan gekoppelde PE. Ben je daarnaast geïnteresseerd in andere gerelateerde opleidingen die een meerwaarde kunnen bieden voor deze functie? Dan bieden wij jou deze opleidingen met liefde en plezier aan. Hiernaast heeft Kwinten assurantiën het doel om de komende jaren als zelfstandig kantoor door te gaan.

Zie jij jezelf wel werken in ons kleine, dynamische, maar professionele en gezellige team? Dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie in het pittoreske Moergestel! Laat jouw gegevens achter onderaan deze pagina en dan nemen wij z.s.m. contact met je 

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

09:00Goedemorgen! Je drinkt samen met je collega’s een kop koffie om de dag te starten op kantoor.
09:15Zo, aan de slag. Je begint met het doorlezen van je nieuwe e-mails en maakt een to-do-lijst voor vandaag.
09:35Per mail heb je een vraag ontvangen over het afsluiten van een opstalverzekering. Je vraagt een offerte op om hem hierna te controleren en door te sturen naar de klant.
11:30Je wordt gebeld! Een klant wil schade melden. Je gaat hier direct mee aan de slag.
12:30Tijd voor de lunch. Tevens is er de gelegenheid voor een blokje om in het centrum van Moergestel.
13:00De klant van vanochtend gaat akkoord met de voorgestelde polis. Je maakt al het papierwerk in orde en sluit de polis af.
14:15Opnieuw word je gebeld: een zzp-er heeft advies nodig over verschillende verzekeringen. Je staat hem graag te woord.
15:00Tijd om die to-do-lijst af te werken. Je verwerkt de laatste gegevens die nodig waren voor verschillende schademeldingen.
15:45Joost, de eigenaar, stuurt je een mail met de vraag of je hem een offerte kan opsturen. Je stelt hem nog een aantal vragen en gaat daarna aan de slag met het maken van de offerte.
17:00De dag zit er weer op. Je wenst iedereen een fijne avond en gaat weer richting huis.

Aan de slag bij Kwinten assurantiën

Ons kantoor zorgt al meer dan 30 jaar voor kwalitatieve, onafhankelijke en persoonlijke advisering en service omtrent alle zaken op verzekeringsgebied voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij leveren continu maatwerk en door onze jarenlange ervaring kunnen wij ons goed inleven in de behoeften van onze klanten. We houden ons aan onze gemaakte afspraken en komen onze beloftes na.

Ons professionele team, bestaande uit 5 personen, zorgt voor een gezellige en dynamische werksfeer op kantoor, die te vinden is in het voormalige gemeentehuis van Moergestel!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Kloosterlaan 2b
5066 AN Moergestel

Openingstijden

maandag t/m donderdag
09:00 uur – 17:00 uur

vrijdag
09:00 uur – 16:00 uur

Contact

T 013 513 22 18
E info@kwinten.com