fbpx

Vacature: Tekenaar/ Werkvoorbereider

Hilvarenbeek
24-40 uur
Kennis van Tekla is een pre

Bij Las- en Montagebedrijf Pijnenburg zijn we op zoek naar een Tekenaar / Werkvoorbereider! Ben jij de hardwerkende, zorgvuldige collega naar wie wij op zoek zijn? Ontdek snel meer!

Als Tekenaar/ Werkvoorbereider zal jij je voor een groot deel van de tijd bezighouden met tekentaken. Heb jij ervaring met het tekenprogramma Tekla? Dan is dat zeker een pre!  Jij maakt en verbetert als tekenaar onze technische tekeningen. Hiernaast ben je als werkvoorbereider verantwoordelijk voor de coördinatie en voorbereidingen die moeten worden getroffen. Projecten voeren we vaak van begin tot eind uit. We bedenken, produceren, ontwikkelen, monteren en transporteren allemaal zelf. 

We zoeken iemand die actief bij het proces betrokken wil zijn, dus je bent leergierig en een team player. Bij voorkeur heb je enige ervaring met staalconstructie en werk je goed zelfstandig. Omdat iedere dag anders is door de diversiteit aan werkzaamheden, is het bovendien belangrijk dat je flexibel bent. Geen zorgen; je wordt goed ingewerkt. Jarenlange ervaring of een diploma hoeft voor ons niet, als je je kan meten aan bovenstaande kwaliteiten. Ons team is klein en gemoedelijk. De lijntjes zijn daardoor kort en er hangt een fijne, gezellige sfeer. We werken voor regionale partijen, dus we hoeven gelukkig nooit ver te rijden. Hard werken is voor ons dagelijkse kost, wat resulteert in mooie resultaten! 

Wil jij net als wij in je eigen omgeving prachtige gebouwen tegenkomen waar jij een bijdrage aan hebt geleverd en herken jij jezelf in bovenstaande functieomschrijving? Dan leren we je heel graag kennen! Laat je gegevens onderaan op deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

07:15De dag is weer begonnen! Je bent op kantoor en bespreekt met je collega’s de werkdag door. Uiteraard met een kop koffie in je hand.
08:00Je vertrekt richting een klant om het een en ander in te meten en de bouwlocatie te bekijken.
09:15Alles is duidelijk. Je vertrekt snel richting kantoor om aan de tekening te beginnen (en om nog een kop koffie te zetten).
11:00De eerste opzet van de tekening is gemaakt. Je bespreekt het met je collega’s en met de klant. Je krijgt een hoop goede reacties en ook nog wat feedback die verwerkt moet worden. Je gaat er gelijk weer mee aan de slag.
12.30De tekening is af! Nu is het eerst tijd voor lunch, want je hebt honger! Gezellig met je andere collega’s eet je je boterhammen op.
13:00Na opnieuw een kort overleg met de klant, kunnen de plannen worden doorgevoerd naar de werkplaats. Je legt de collega’s van de werkplaats uit wat er moet gebeuren.
13:30Je springt in de auto richting Safaripark de Beekse Bergen. We hebben namelijk de opdracht gehad om een nieuw verblijf voor de olifanten te bouwen en jij mag op locatie gaan inmeten. Leuk!
15:30Je bent weer terug op kantoor aangekomen. Alles is nauwkeurig ingemeten en je kunt weer aan de slag met de tekeningen.
16:00De dag zit erop. Morgen ga je verder met het olifantenverblijf en voor nu vertrek je naar huis. Tot morgen collega’s!

Aan de slag bij Las- en Montagebedrijf Pijnenburg?

In het dorp Hilvarenbeek vind je Las- en Montagebedrijf Pijnenburg. Een familiebedrijf dat voor 99% werkt voor regionale partijen. Onze prachtige bouwwerken kom je dus veel tegen in de omgeving Tilburg!

We zijn een klein team dat bestaat uit professionals in de metaalconstructie. Projecten voeren we vaak van begin tot eind uit. We bedenken, produceren, ontwikkelen, monteren en transporteren allemaal zelf. Dit betekent dat we iedere dag hard werken! Gelukkig is metaalconstructie onze passie en werken we voor de leukste klanten, waardoor we dit al jarenlang hebben volgehouden en dit ook nog jarenlang van plan zijn om te doen.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Klein Westerwijksestraat 8-A,
5081 HD Hilvarenbeek

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
07:30 uur – 17:00 uur
zaterdag 09:00-12:00 uur

Contact

T 013 505 4464
E nick@las-montagepijnenburg.nl