fbpx

Leerling Stratenmaker \ Grondwerker \ Vakman GWW

Hellevoetsluis
BBL
Bouw & Infra

Wil je een opleiding tot stratenmaker, grondwerker of vakman GWW volgen of volg je die al? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! Als leerling ken jij uiteraard nog niet alle kneepjes van het vak. Je gaat daarom op pad met een leermeester die jou het vak helemaal eigen maakt, zodat jij naast leren ook kan ontdekken waar jouw interesses liggen. Regelmatig ben jij zelf verantwoordelijk voor de werkzaamheden die jij uitvoert! 

Jij werkt samen met je collega’s aan mooie, veelzijdige en uitdagende projecten. Je komt hier in een gemoedelijk en informeel bedrijf met korte communicatielijnen, waar je veel kan leren en een belangrijke speler kan worden binnen het bedrijf. 

Lindeloof B.V. is een veelzijdige aannemer die zich bezighoudt met civieltechnische activiteiten voor overheidsinstanties, bedrijven en de industriële sector. Wij hebben vestigingen in Hellevoetsluis, Barendrecht en Etten-Leur. Als erkend leerbedrijf investeren we graag in enthousiaste aanpakkers! Daarom bieden we je GRATIS een opleiding aan + een goed salaris!

Heb jij al meer ervaring en heb je interesse in deze functie? Mooi! Ook ervaren vaklieden zijn welkom! Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

 06:45Goedemorgen! De eerste dag van een nieuwe klus! Aangekomen zet je met een collega de keet op de goede plek, sluit deze aan en zet je alvast een lekkere bak koffie voor je collega’s die zojuist zijn gearriveerd.
 07:00Je pakt de benodigde spullen uit de bus en gaat aan de slag. Jullie gaan vandaag starten met het woonrijp maken van een nieuwbouwwijk bij jou om de hoek.
 08:15Je hebt een vraag over een technisch aspect. Samen met je leermeester lopen jullie de verschillende opties na om er zeker van te zijn dat er niets over het hoofd gezien is.
 09:00Het is tijd voor een bak koffie en een lekkere koek! In de pauze bespreek je samen met je collega de voortgang en wat er nog gedaan moet worden.
 10:15Een leverancier komt materiaal voor de komende dagen brengen. Even een praatje maken met de chauffeur waarna je de pakbon en in dit geval de opsluitbanden in ontvangst neemt.
 12:30Het is tijd voor een boterham!
 13:15De projectleider komt langs. Hij vraagt aan jou en je collega of er nog dingen zijn waar jullie tegenaanlopen. Je geeft aan dat jullie als de brandweer gaan en dat alles volgens planning verloopt!   
 14:30Even wat drinken en daarna door met het aanbrengen van de opsluitbanden.
 15:45Het schiet al lekker op! De eerste meters van deze klus zitten er alweer op. Voor vandaag zijn jullie hier klaar. De spullen worden weer ingepakt en jullie rijden terug naar de zaak. 
 16:15Het is tijd om naar huis te gaan. Morgen is het een schooldag, dus je maakt eventueel nog wat huiswerk en gaat morgen fris en fruitig naar school.

Kom jij als leerling het team van Lindeloof versterken?

Aannemersbedrijf Lindeloof bestaat al meer dan 45 jaar en is een modern en innovatief bedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterbouw én specialist in de infrastructuur. Met het hoofdkantoor in Hellevoetsluis en twee vestigingen in Barendrecht en Etten-Leur bedient Lindeloof haar opdrachtgevers in Zuid en Midden-Nederland. Als aannemer heeft Lindeloof al sinds de oprichting in 1974 een ruime ervaring opgedaan in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken.

Tegenwoordig bedient het aannemersbedrijf samen met haar zusterbedrijven Lindeloof-Services (industrie) en Vibor (openbare ruimte). Door ervaringen en expertise te delen weet Lindeloof op die manier de opdrachtgever te ontzorgen!

Video afspelen

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Christiaan Huygensweg 31
3225 LD Hellevoetsluis

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 0181 331 050
E info@lindeloof.nl