fbpx

Stratenmaker \ Grondwerker \ Vakman GWW

Hellevoetsluis
32-40 uur
Bouw & Infra

Wil jij als stratenmaker, grondwerker of vakman GWW aan de slag bij een professioneel bedrijf dat al meer dan 45 jaar bestaat? Lees dan snel verder en reageer vandaag nog!

Samen met je collega’s ga je dagelijks voor het beste resultaat op het project. Dit kunnen we uitsluitend behalen wanneer er sprake is van een goede samenwerking. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Door de diversiteit aan projecten zal iedere werkdag bij Lindeloof anders zijn. Jij grijpt iedere uitdaging met beide handen aan en draagt hierdoor bij aan een schitterend eindresultaat. 

Lindeloof B.V. is een veelzijdige aannemer die zich bezighoudt met civieltechnische activiteiten voor overheidsinstanties, bedrijven en de industriële sector. Wij hebben vestigingen in Hellevoetsluis, Barendrecht en Etten-Leur. 

Heb jij nog weinig of geen ervaring en lijkt deze functie je wel fantastisch? Geen probleem; ook voor een leerling hebben wij plek! We zullen je uiteraard de juiste begeleiding bieden.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

 06:45Goedemorgen! De eerste dag van een nieuwe klus! Eenmaal aangekomen heeft je collega al koffie voor je klaarstaan. 
 07:00Je pakt de benodigde spullen uit de bus en gaat aan de slag. Jullie gaan vandaag starten met het woonrijp maken van een nieuwbouwwijk bij jou om de hoek.
 08:15Je hebt een vraag over een technisch aspect. Samen met je collega lopen jullie de verschillende opties na om er zeker van te zijn dat er niets over het hoofd gezien is.
 09:00Het is tijd voor een bak koffie en een lekkere koek! In de pauze bespreek je samen met je collega de voortgang en wat er nog gedaan moet worden.
 10:15Een leverancier komt materiaal voor de komende dagen brengen. Even een praatje maken met de chauffeur waarna je de pakbon en in dit geval de opsluitbanden in ontvangst neemt.
 12:30Het is tijd voor een boterham!
 13:15De projectleider komt langs. Hij vraagt aan jou en je collega of er nog dingen zijn waar jullie tegenaanlopen. Je geeft aan dat jullie als de brandweer gaan en dat alles volgens planning verloopt!   
 14:30Even wat drinken en daarna door met het aanbrengen van de opsluitbanden.
 15:45Het schiet al lekker op! De eerste meters van deze klus zitten er alweer op. Voor vandaag zijn jullie hier klaar. De spullen worden weer ingepakt en jullie rijden terug naar de zaak. 
 16:15Genoeg gedaan vandaag! Het is tijd om naar huis te gaan. Vanavond lekker naar de sportschool! 

Kom jij het team van Lindeloof versterken?

Aannemersbedrijf Lindeloof bestaat al meer dan 45 jaar en is een modern en innovatief bedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterbouw én specialist in de infrastructuur. Met het hoofdkantoor in Hellevoetsluis en twee vestigingen in Barendrecht en Etten-Leur bedient Lindeloof haar opdrachtgevers in Zuid en Midden-Nederland. Als aannemer heeft Lindeloof al sinds de oprichting in 1974 een ruime ervaring opgedaan in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken.

Tegenwoordig bedient het aannemersbedrijf samen met haar zusterbedrijven Lindeloof-Services (industrie) en Vibor (openbare ruimte). Door ervaringen en expertise te delen weet Lindeloof op die manier de opdrachtgever te ontzorgen!

Video afspelen

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Christiaan Huygensweg 31
3225 LD Hellevoetsluis

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 0181 331 050
E info@lindeloof.nl