fbpx

Vacature: Allround monteur

Helvoirt
Fulltime
Allround installatiebedrijf

Als Allround Monteur bij Loodgietersbedrijf Schellekens van de Sande kom je te werken bij een klein en gemoedelijk bedrijf. Met ons team werken wij dagelijks aan de mooiste projecten en oefenen wij ons vak met passie uit. De wereld is volop in beweging op het gebied van duurzaamheid en wij zijn hierin specialist. Als expert op het gebied van duurzame installaties, denk aan warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen, ga jij samen met jouw collega’s aan de slag bij onze particuliere opdrachtgevers en bij kleine bedrijven.

Wij zijn gevestigd te Helvoirt, en werken voornamelijk in de regio Haaren, Udenhout, Vught, Berkel-Enschot en Helvoirt. Jij snapt dat het vak loodgieter meer is dan alleen cv-ketels op gas en waterleidingen, en bent graag het visitekaartje van ons bedrijf. Hiernaast draai jij je handen niet om voor een uitdaging en jij pakt met jouw ervaring elke klus moeiteloos op.

Wil jij werken aan CV-ketels, onderhoud, dak- en zinkwerk en loodgieterswerk? Heb jij al enige ervaring én ben jij niet bang om je handen uit je mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dé allround monteur die zelfstandig kan werken en aan de slag wil bij een gezellig, klein maar hecht bedrijf. 

Ben jij de allround monteur die wij zoeken en wil jij ook graag aan de slag bij Loodgietersbedrijf Schellekens van de Sande? Mooi! Dan komen we graag met jou in contact. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

07:30 Je hebt gisteren je bus al klaargezet en start deze dag direct op een klus. Aangekomen bij de opdrachtgever geef je een update van wat je vandaag zal gaan doen.
09:30 Je bent vanochtend gestart met een nieuwe installatie voor een  warmtepomp. De bewoners hebben een relatief nieuwe woning, maar willen toch graag verduurzamen.
12:30 Tijd voor een bak koffie en een boterham. Je checkt ondertussen het laatste nieuws op je telefoon.
13:00 Je gaat weer aan de slag. Het schiet al aardig op, want jij bent erg goed bekend met het plaatsen van deze installaties.
15:00 Tijd voor de afronding! Je vindt het belangrijk dat alles goed is ingesteld, direct perfect werkt én dat je alles netjes achterlaat. Je geeft nog een uitleg aan de opdrachtgever.
16:00 De werkdag zit erop. Je rijdt terug naar de zaak om wat onderdelen voor morgen op te halen. Morgen ga jij aan de slag met het zinkwerk van een woning.

Aan de slag bij Loodgietersbedrijf Schellekens - van de Sande?

Loodgietersbedrijf Schellekens Van de Sande is een allround installatiebedrijf en gespecialiseerd in duurzame installaties zoals warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Hiernaast zijn we nog steeds sterk in het echte loodgieterswerk: van de aanleg en het onderhoud van een water- of gasinstallatie en dakwerk, tot en met het aanleggen van de sanitaire installatie. Maar ook de traditionele cv-ketel en het onderhoud daarvan zit in ons dienstenpakket.

Wij zijn een klein en gemoedelijk bedrijf en werken met ons team aan mooie en uitdagende projecten. Vakmanschap, hoge kwaliteit en goede service staat bij ons centraal. 

Sinds 1987 zijn wij gevestigd in Helvoirt en werken in de regio, met de belangrijke plaatsen: Haaren, Udenhout, Vught en Berkel-Enschot. Sinds 2019 is de schoonzoon van familie Schellekens, Rob van de Sande, in het bedrijf gekomen. 

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Udenhoutseweg 3,
5268 CG Helvoirt

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 16:30 uur

Contact

T 0411 645 302
E info@loodgietersbedrijfschellekens.nl