fbpx

Vacature: Chef Werkplaats

Nuland
40 uur
Ervaren automonteur

Millbrook’s is op zoek naar een Chef Werkplaats! Ben jij gek op Amerikaanse pick-ups, heb jij ervaring als monteur én ben je een harde werker? Dan is deze functie bij dit stoere bedrijf iets voor jou. Lees snel verder!

Klanten kunnen bij ons terecht voor de aanschaf van een pick-up en voor reparaties in onze gespecialiseerde werkplaats. We zijn gespecialiseerd in Dodge RAM, maar verkopen en onderhouden ook andere pick-ups. Onze klanten delen onze passie en komen naar onze garage voor expertise en eerlijk advies. We streven ernaar dat elke klant onze garage met een grote glimlach verlaat!

Millbrook’s is kleine, hechte en hard groeiende organisatie. Om onze kenmerkende service aan te kunnen blijven bieden zijn wij op zoek naar een Chef Werkplaats. In deze functie ga jij je bezighouden met de planning, het managen van het magazijn, het aannemen van telefoontjes van klanten en het maken van werkorders voor de monteurs in jouw werkplaats. Klantcontact is iets waar jij in uitblinkt en je hebt leidinggevende kwaliteiten. Zit je dan alleen maar achter een bureau? Nee, natuurlijk niet! Je bent gemiddeld de helft van de tijd aan het sleutelen aan de pick-ups. Specifieke kennis van RAM pick-ups is geen vereiste. Hier leren wij jou graag alles over!

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving of ben je een monteur die zich graag wil ontwikkelen tot Chef Werkplaats? Vul dan snel je gegevens in onderaan de pagina!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:00
Goedemorgen! Je schenkt een kopje koffie in en loopt naar de werkplaats.
08:15
Jij bent verantwoordelijk voor de planning. Jij neemt de monteurs even mee in de planning en vertelt wat er moet gebeuren vandaag. Uiteraard ga je zelf ook de werkplaats in. 
10:45
De telefoon gaat. Het is een vaste klant die een afspraak wil maken. Hij kan deze week nog terecht en is hier dan ook erg blij mee!
11:30
Jij gaat weer verder met de reparatie van een RAM pick-up samen met jouw collega-monteur. Wat is het toch leuk om in zo’n gezellig team te werken!
12:30 De auto is inmiddels gerepareerd en het is tijd voor de lunch. Samen met je collega’s eet je een hapje in de kantine die uiteraard helemaal in de stoere Amerikaanse stijl is!
13:00
De klant stapt binnen om zijn auto op te halen. Jij vertelt hem dat zijn pick-up weer als nieuw is en loopt een rondje door de showroom met hem.
14:15
Jullie houden altijd een voorraad aan onderdelen aan zodat jullie de klant snel kunnen helpen. Jij controleert het magazijn en plaatst een order voor nieuwe onderdelen. 
16:30
Tijd om nog even aan wat pick-ups te gaan sleutelen! Je gaat je bezighouden met het onderhoud van een oudere Chevrolet.
18:00
De dag zit erop! Je wenst je collega’s een fijne avond en vertrekt naar huis.

Aan de slag bij Millbrook’s

Bij Millbrook’s USA Cars & Parts zijn we gespecialiseerd in Amerikaanse pick-ups. We zijn een officiële servicepartner van “Dodge” Ram bedrijfswagens en de echte Ram specialist. Wij houden ons bezig met de verkoop van nieuwe pick-ups en occasions. Hiernaast hebben we ook een gespecialiseerde werkplaats waar we pick-ups repareren en onderhouden. 

We hebben een prachtige showroom waar altijd een grote voorraad aan nieuwe en gebruikte pick-ups aanwezig is. Naast de Dodge Ram leveren wij ook Chevrolet, GMC, Jeep, Chrysler, Toyota en Ford. Wij zijn liefhebbers en dit stralen we uit in ons werk. Service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Ambachtsstraat 1
5391 BS Nuland

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 18:00 uur
zaterdag 08:00-16:00 uur

Contact

T 073 53 25 630
E info@millbrooks.nl