fbpx

Vacature: Adviseur Bouwfysica & Bouwregelgeving

Etten-Leur
Parttime/ Fulltime
HBO opleiding (bouwkunde) of MBO (bouwkunde) met HBO denkniveau

Nex2us is op zoek naar een Adviseur Bouwfysica en Bouwregelgeving! Heb jij een bouwkundige achtergrond en heb jij de ambitie om door te groeien in het vakgebied brandveiligheid? Lees dan snel verder!

Als Adviseur Bouwfysica en Bouwregelgeving ben jij adviseur bij uitdagende projecten op zowel nieuw- als bestaande bouw op het gebied van brandveiligheid. Jij werkt 90% op kantoor en 10% op verschillende locaties. De diversiteit van de werkzaamheden maakt deze functie zo bijzonder. Ben jij de adviseur die wij zoeken?

Nex2us is een gezellig informeel bedrijf met korte lijnen. Wij bieden een uitdagende functie, waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en dit vakgebied samen met ons verder uit kunt bouwen. Binnen een team van 7 enthousiaste adviseurs ga jij aan de slag voor ontwikkelaars, architecten, aannemers, overheid en woningbouwcorporaties. Onze focus ligt op bouwregelgeving (Bouwbesluit) voor de gehele bouwkolom. Wij worden ingeschakeld voor het verstrekken van advies vanaf het voorlopig ontwerp tot en met de gebruiksfase.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? En wil jij graag werken in een bedrijf waar alle ideeën welkom zijn en waar jij wordt ondersteund in je groei en ontwikkeling? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

08:15 Je start de dag met een goed kop koffie! Samen met je collega’s bespreek je de leuke dingen van het afgelopen weekend.
08:30 Samen met je collega neem je de planning door voor de betreffende week.
09:20 Vervolgens vraag je de benodigde stukken op (tekeningen etc.) bij de opdrachtgever.
10:15 Pauze! Zo, eerst even een goed kop koffie voordat je weer verder gaat! 
10:30 Je gaat aan de slag met het analyseren van de tekeningen. Je doorgrond het ontwerp en de daarbij behorende wensen van de opdrachtgever c.q. architect en gaat dit vertalen naar de minimale eisen vanuit het Bouwbesluit.
12:30 Lunchtijd! Je gaat gezellig samen met je collega’s lunchen. Dit keer hebben we groentesoep!
13:00 Je gaat aanvullende brandoverslagberekeningen opzetten om de kritische situaties te analyseren.
15:00 De resultaten van je analyse en berekeningen ga je verwoorden in een rapportage waarbij je aangeeft waar welke maatregelen getroffen dienen te worden.
16:25 Nadat de rapportage doorgestuurd is, ligt je de resultaten even mondeling toe aan de opdrachtgever waarna er nog eventueel zaken in overleg bijgesteld kunnen worden.
17:00 De dag vliegt voorbij! Je zorgt dat je alles netjes achterlaat en je gaat alweer richting huis.
1 dag p.w. Daarnaast zul je gemiddeld 1 dag in de week inspecties voorbereiden en uitvoeren in bestaande gebouwen. Aan de hand van de tekeningen en een reeds uitgevoerde analyse op kantoor, onderzoek je de brandscheidingen op de aanwezige voorzieningen. Ook de gegevens uit de inspectie verwerk je zelf. 

Werken bij Nex2us

Nex2us is een adviesbureau met de focus op bouwregelgeving (Bouwbesluit) voor de gehele bouwkolom. Onze specialisaties omvatten een breed aantal vakgebieden op het gebied van brandveiligheid, bouwfysica en energiezuinigheid. Het op elkaar afstemmen van de theorie en praktijk van de bouwtechniek, installatietechniek en de procesplanning vormt een wezenlijk onderdeel van onze werkzaamheden. Uitgangspunt daarbij is de geldende bouwregelgeving.

Onze opdrachtgevers komen uit alle disciplines in de bouw: ontwikkelaars, architecten, aannemers, overheid en woningbouwcorporaties. Nex2us wordt ingeschakeld voor het verstrekken van advies vanaf het voorlopig ontwerp tot en met de gebruiksfase.

We hebben een team van 7 enthousiaste adviseurs die nauw met elkaar zijn betrokken en met veel plezier (samen)werken aan diverse (afwisselende) projecten. Nex2us is regelmatig op zoek naar talentvolle, ambitieuze medewerkers die kunnen bijdragen aan de groei van ons bedrijf.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken. 

Locatie

Bredaseweg 191
4872 LA Etten-Leur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 076 760 28 28
E info@nex2us.nl