fbpx

Vacature: Junior Adviseur Bouwkunde

Etten-Leur
Fulltime
MBO bouwkunde

Beschik jij over een afgeronde opleiding in de richting van bouwkunde (mbo of hbo) en wil jij je graag verder ontwikkelen in een team van specialisten en adviseurs? Dan ben je bij Nex2us aan het juiste adres! In projecten van uiteenlopende aard ben je onderdeel van het projectteam en werk je onder begeleiding van een ervaren collega aan vraagstukken op het gebied van brandveiligheid, bouwfysica, energiezuinigheid en verduurzaming.

De werkzaamheden kunnen heel divers zijn, dat maakt deze functie juist zo bijzonder! Je brengt jouw visie en ideeën in de praktijk en je ontwikkelt jezelf tot een volwaardig adviseur.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

08:15Je start de dag met een goed kop koffie! Samen met je collega’s bespreek je de leuke dingen van het afgelopen weekend.
08:30Samen met je collega neem je de planning door voor de betreffende week. 
09:20Vervolgens vraag je de benodigde stukken op (tekeningen etc.) bij de opdrachtgever.
10:15Pauze! Zo, eerst even een goed kop koffie voordat je weer verder gaat! 
10:30Je gaat aan de slag met de berekeningen. Om deze te kunnen maken ga je in de bouwkundige tekeningen e.e.a. inmeten en verwerk je deze resultaten in de software.
12:30Lunchtijd! Je gaat gezellig samen met je collega’s lunchen. Dit keer hebben we groentesoep!
13:00De resultaten die je verwerkt hebt hebben betrekking op verschillende onderwerpen zoals het controleren op de eisen voor daglicht, ventilatie, spuien, oppervlakten, milieuprestatie en energieprestatie van een gebouw.
16:10Indien uit de berekening(en) volgt dat er aanpassingen in het ontwerp benodigd zijn ga je met de klant in overleg om tot een oplossing te komen. Mocht je er niet uitkomen dan kijkt een college even met je mee. 
16:25De definitieve resultaten worden verwerkt in een rapportage en worden naar de klant verzonden. 
17:00De dag vliegt voorbij! Je zorgt dat je alles netjes achterlaat en je gaat alweer richting huis.

Werken bij Nex2us

Nex2us is een adviesbureau met de focus op bouwregelgeving (Bouwbesluit) voor de gehele bouwkolom. Onze specialisaties omvatten een breed aantal vakgebieden op het gebied van brandveiligheid, bouwfysica en energiezuinigheid. Het op elkaar afstemmen van de theorie en praktijk van de bouwtechniek, installatietechniek en de procesplanning vormt een wezenlijk onderdeel van onze werkzaamheden. Uitgangspunt daarbij is de geldende bouwregelgeving.

Onze opdrachtgevers komen uit alle disciplines in de bouw: ontwikkelaars, architecten, aannemers, overheid en woningbouwcorporaties. Nex2us wordt ingeschakeld voor het verstrekken van advies vanaf het voorlopig ontwerp tot en met de gebruiksfase.

We hebben een team van 5 enthousiaste adviseurs die nauw met elkaar zijn betrokken en met veel plezier (samen)werken aan diverse (afwisselende) projecten. Nex2us is regelmatig op zoek naar talentvolle, ambitieuze medewerkers die kunnen bijdragen aan de groei van ons bedrijf.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken. 

Locatie

Grauwe Poldervoetpad 3
4876 AW Etten-Leur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 076 760 28 28
E info@nex2us.nl