fbpx

Vacature: Energielabel adviseur

Etten-Leur
Fulltime/parttime
Mbo bouw- of werktuigbouwkunde

Als Energielabel adviseur bij Nex2us ga je aan de slag op uiteenlopende projecten. Binnen een projectteam werk jij samen met collega’s aan het opstellen van energielabels voor bestaande bouw en nieuwbouw projecten. 50% van jouw tijd breng jij door op locatie en 50% op kantoor. Jij gaat je bezighouden met vraagstukken op het gebied van energiebesparing en verduurzaming én jij stelt stelt energieprestatie-berekeningen op, voert inspecties uit op locatie, maakt een inventarisatie van het gebouw en verwerkt dit op de juiste manier.

Nex2us is een gezellig informeel bedrijf met korte lijnen. Wij bieden een uitdagende functie, waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en dit vakgebied samen met ons verder uit kunt bouwen. Binnen een team van 6 enthousiaste adviseurs ga jij aan de slag voor ontwikkelaars, architecten, aannemers, overheid en woningbouwcorporaties.

Wij zijn een adviesbureau met de focus op bouwregelgeving (Bouwbesluit) voor de gehele bouwkolom. Wij worden ingeschakeld voor het verstrekken van advies vanaf het voorlopig ontwerp tot en met de gebruiksfase.

Ben jij de ervaren Energielabel adviseur en wil jij ook graag aan de slag bij Nex2us? Mooi! Dan komen we graag met je in contact. Heb je nog geen ervaring, wil jij leren on te job en een opleiding volgen? Dan komen we ook graag met jou in contact! Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:15Je start de dag met een kop koffie. Je kletst bij met je collega’s en vertelt hen de hoogtepunten van afgelopen weekend.
08:30Samen met je collega neem je de planning door van de komende dagen alvorens je in jouw auto stapt naar de eerste opdrachtgever.
09:20Na een inspectie ronde te hebben gelopen noteer jij de gegevens op je tablet. Niet alle gevels zijn geïsoleerd en je verwerkt deze gegevens nauwkeurig.
10:15Tijd voor een kop koffie.
10:30Je checkt goed welke installaties aanwezig zijn en noteert het aantal zonnepanelen en de details hiervan. Je meet de oppervlakten en maakt foto’s voor het woningdossier.
12:30Je rijdt terug naar kantoor en eet een boterham met je collega’s. Er staat groentesoep. Lekker!
13:00Je verwerkt de opnamegegevens in de EP software, zodat er een energielabel gemaakt kan worden. Hierna start je met de voorbereidingen van de andere bezoeken deze week. Je checkt goed welke informatie al aanwezig is.
17:00Voordat je het weet is het 17.00 uur! Je laat alles netjes achter en vertrekt richting huis.

Werken als Energielabel adviseur bij Nex2us

Nex2us is een adviesbureau met de focus op bouwregelgeving (Bouwbesluit) voor de gehele bouwkolom. Onze specialisaties omvatten een breed aantal vakgebieden op het gebied van brandveiligheid, bouwfysica en energiezuinigheid. Het op elkaar afstemmen van de theorie en praktijk van de bouwtechniek, installatietechniek en de procesplanning vormt een wezenlijk onderdeel van onze werkzaamheden. Uitgangspunt daarbij is de geldende bouwregelgeving.

Onze opdrachtgevers komen uit alle disciplines in de bouw: ontwikkelaars, architecten, aannemers, overheid en woningbouwcorporaties. Nex2us wordt ingeschakeld voor het verstrekken van advies vanaf het voorlopig ontwerp tot en met de gebruiksfase.

We hebben een team van 6 enthousiaste adviseurs die nauw met elkaar zijn betrokken en met veel plezier (samen)werken aan diverse (afwisselende) projecten. Nex2us is regelmatig op zoek naar talentvolle, ambitieuze medewerkers die kunnen bijdragen aan de groei van ons bedrijf.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Bredaseweg 191
4872 LA Etten-Leur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 076 760 28 28
E info@nex2us.nl