fbpx

Vacature: (Leerling) Hovenier

Diessen
Parttime / fulltime
Een échte aanpakker

Wil jij als Hovenier aan de slag met/in de mooiste tuinen en leukste projecten uit de omgeving? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een Hovenier (in wording) die ons fulltime kan ondersteunen in onze werkzaamheden. Om deze reden is het fijn als je over een tractor- en aanhangrijbewijs beschikt.

Reijrink Groenprojecten houdt zich bezig met de complete inrichting van tuinen. Wij starten met een goed doordacht tuinontwerp en voeren aan de hand hiervan alle verschillende werkzaamheden uit. Denk hierbij aan grondwerkzaamheden, bomen planten en bestrating aanleggen. Variërend van klein tot groot, of van modern tot landelijke tuinen. Heeft onze klant gedroomd van een zwemvijver of zwembad? Ook hiervoor is Reijrink Groenprojecten de juiste partner. Iedere tuin die wij creëren met onze vakkennis, goede materialen en machines is uniek en bijzonder! Daarnaast vinden we het erg leuk om tuinen voor openbare ruimtes in te richten. De uitdaging hier zit in het creëren van een prachtige plek die voor een grotere groep personen toegankelijk en fijn is.

Ben jij het extra paar groene handen waar wij naar op zoek zijn? Kun jij goed zelfstandig werken, hou je van aanpakken en heb je geen 9-tot-5-mentaliteit? Laat dan je gegevens onderaan deze pagina achter en dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Zit jij nog op school en heb je daarom nog weinig ervaring opgedaan? Geen probleem; ook voor een leerling hovenier hebben wij plek! We zullen je uiteraard de juiste begeleiding bieden.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

07:15Vandaag beginnen we de dag met een kop koffie op locatie bij de klant. Tijdens de koffie, wanneer de zon nog opkomt, bespreken we het plan van aanpak. Vandaag wordt er gestart met het uitgraven van het zwembad waarvoor de leverancier morgen de materialen komt brengen.
07:30Je overlegt nog even kort met de klant en gaat direct aan de slag. Je zet de grenzen van de locatie van het zwembad af en klimt op de minigraver. Je begint met het uitgraven.
09:30Tijd voor een tweede kop koffie!
10:00Je bent al een heel eind en je collega zit nu op de mini graver. Jij helpt jouw andere collega die verderop in de tuin met verlichting bezig is.
12:30Na een leuke ochtend aan het werk te zijn geweest met je collega’s beginnen jullie nu aan de lunch. Je overlegt nog even kort en controleert eerst de werkzaamheden aan de verlichting op basis van het originele tuinontwerp.
13:00Na de lunch gaan jullie verder waar jullie gebleven waren. Het begint al ergens op te lijken, maar je wil er zeker van zijn dat alles volgens schema verloopt. Je loopt alles nog eens rustig door en helpt hierna je collega verder bij het zwembad.
14:30In de middagzon nemen jullie nog even een korte pauze.
14:45In de middag komt de klant even bijpraten. Hij wil namelijk advies over welke planten hij het beste kan laten plaatsen in een plantenborder aan de voorzijde van het huis. Je neemt de tijd voor de klant en geeft hem goed advies.
16:30Zo! Het laatste zand is eruit en alles ligt netjes klaar zodat morgen de materialen in ontvangst genomen kunnen worden. Je zorgt dat het laatste gereedschap weer netjes in de bus wordt opgeborgen, sluit de minigraver af en vertrekt richting huis.

Als hovenier aan de slag bij Reijrink Groenprojecten?

Een tuin om écht van te genieten? Reijrink Groenprojecten doet er alles aan om van iedere tuin een droomtuin te maken. Dit doen wij samen met partners als tuinontwerpers en tuinarchitecten. Ook in tuinen voor openbare ruimtes willen we graag dat mensen zich thuis voelen. Dit begint bij het tuinconcept, vervolgens het ontwerp, aanleg en het onderhoud. Vanaf moment één kunnen wij met u meedenken en het ontwerp laten vastleggen door een tuinontwerper of tuinarchitect.

Afgelopen jaren hebben we samen met verschillende tuinexperts, tuinontwerpers en tuinarchitecten fantastisch mooie tuinen mogen realiseren. Dit in verschillende stijlen, denk hierbij aan moderne, landelijke en geheel openbare tuinen. Gedurende het proces zijn wij bezig met de complete inrichting van de tuinen. Hiervoor voeren wij verschillende werkzaamheden uit zoals grondwerk, beplantingen en bestratingen. Met onze vakkennis, goede materialen en machines, verzorgen wij steeds weer bijzondere tuinen voor onze klanten. Geen één project is exact hetzelfde, iedere tuin maken wij weer uniek en passend!

Vacature Reijrink Groenprojecten

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Lage Haghorst 2
5087 TX Diessen

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
07:00 uur – 18:00 uur

Contact

T 06 22 57 57 16
E info@reijrinkgroenprojecten.nl