fbpx

Vacature: Allround Medewerker

De Moer
40 uur
Een échte aanpakker!

Weet jij van aanpakken en werk jij graag met je handen? Ben je niet bang om vies te worden en wil jij aan de slag bij een klein maar gezellig bedrijf? Dan is deze vacature van allround medewerker bij René Verboven BV iets voor jou!

Samen met je collega’s werk je aan verschillende projecten, voor zowel particulieren als bedrijven. Jij zorgt ervoor dat hun gazon er piekfijn bij ligt. Door ons ruime machinale aanbod kunnen wij ieder soort grasveld verzorgen. Jij kunt dan ook overweg met verschillende machines zoals een trekker, mini graver en een shovel.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het verticuteren, doorzaaien en bemesten van een gazon, het aanleggen van tuinen en verschillende andere hand en span diensten om een werk af te maken.

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je wel fantastisch? Mooi! Ook voor leerlingen hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

06:45 Je start de dag met een kop koffie en bespreekt samen met je collega waar je deze dag naar toe gaat. Om 07.00 uur springen jullie samen in de auto naar de eerste klus.
07:15 Samen met je collega ga je het gazon bij een luxewoning verticuteren. Tijd om aan de slag te gaan!
10:15 Het verticuteren is klaar. Nu is het tijd om te starten met doorzaaien.
13:00 Na de lunch start je met het bemesten. Dit klusje hebben jullie met z’n tweeën zo geklaard!
14:00 Jullie vertrekken naar de volgende klant. Bij dit bedrijf in verpakkingsmaterialen moet de buitenruimte geëgaliseerd worden, zodat jullie kunnen frezen en het gazon opnieuw kunnen inzaaien.
16:30 Het werk zit erop voor vandaag. Jullie laten alles netjes achter zodat je morgen bij deze klant kunt starten met inzaaien.

In de regio werken aan de mooiste buitenprojecten!

René Verboven B.V. is gespecialiseerd in de aanleg van tuinen  en het verrichten van straat-, grond- en rioolwerkzaamheden. 

Daarnaast is René Verboven B.V. dé ideale partner voor de aanleg en onderhoud van gazons en wordt dan ook gezien als een échte gazonspecialist! Het bedrijf is ingericht om te verticuteren, doorzaaien, beluchten, bemesten en voeren hiernaast ook complete renovaties uit.

Naast een uitgebreid machinepark beschikken wij over ervaren vakmannen met jarenlange ervaring. Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Middelstraat 8
5176 NJ De Moer

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
07:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 06 51 94 74 76
E info@reneverboven.nl