fbpx

Vacature: Stratenmaker

De Moer
Fulltime
Een échte aanpakker!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een stratenmaker. Wil jij werken bij een fijn, Brabants bedrijf? Solliciteer dan nu en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Als stratenmaker bij René Verboven B.V. ga jij voornamelijk aan de slag met het (sier) straatwerk voor particuliere tuinen en bedrijven. Heb jij ervaring en kun jij goed zelfstandig werken? Heb jij hiernaast een gevoel voor maatvoering én ben jij klantgericht? Jij bent een échte aanpakker en niet bang om je handen vies te maken. Herken jij jezelf? Dan ben jij de stratenmaker die wij zoeken.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen van bestrating voor verschillende type projecten, het onderhouden en repareren van straatwerk. Ook het stellen van banden en aanleggen van kolken, het egaliseren, afrijden, uitvlakken én aftrillen van bestrating behoort tot jouw taken. Kortom, jij gaat geen klus uit de weg! 

Ben jij een ZZP’er met veel ervaring? Laat ook dan je gegevens achter! Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen. Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je wel fantastisch? Mooi! Ook voor leerlingen hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Je taken bestaan o.a. uit:

Jij werkt aan de (sier)bestrating voor particulieren tuinen en bedrijven.
Jij legt nieuwe bestrating aan, repareert en voert onderhoud aan bestrating uit. 
Zowel het aanleggen van verhardingen, het stellen van banden en het plaatsen van kolken behoort tot jouw werkzaamheden.
Jij kunt zelfstandig werken aan de hand van tekeningen en hebt gevoel voor maatvoering.
Het egaliseren, afrijden, uitvlakken en knippen is voor jou geen probleem.
Jij bewaakt de kwaliteit en rapporteert aan de opdrachtgever.
  

In de regio werken aan de mooiste buitenprojecten!

René Verboven B.V. is gespecialiseerd in de aanleg van tuinen  en het verrichten van straat-, grond- en rioolwerkzaamheden. 

Daarnaast is René Verboven B.V. dé ideale partner voor de aanleg en onderhoud van gazons en wordt dan ook gezien als een échte gazonspecialist! Het bedrijf is ingericht om te verticuteren, doorzaaien, beluchten, bemesten en voeren hiernaast ook complete renovaties uit.

Naast een uitgebreid machinepark beschikken wij over ervaren vakmannen met jarenlange ervaring. Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Middelstraat 8
5176 NJ De Moer

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
07:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 06 51 94 74 76
E info@reneverboven.nl