fbpx

Vacature: Bedrijfswagenmonteur

Waalwijk
Fulltime
MBO niveau 2 diploma richting bedrijfwagenmonteur

Als bedrijfswagenmonteur bij RG Waalwijk ben jij dé vakman die zijn handen graag vies maakt door te sleutelen aan diverse merken bedrijfswagens. Je bent gespecialiseerd in reparatie en onderhoud. In onze werkplaats werk je aan het mechanische gedeelte van de trucks, trailers en andere bedrijfsvoertuigen. Wanneer je werkt als monteur is sleutelen je passie en heb je kennis van algemene bedrijfsautotechniek, hydrauliek, pneumatiek en elektro- en besturingstechniek.

Uiteraard staat hier een uitstekend salaris tegenover. Hiernaast ondersteunen we jou in het behalen van je APK keurmeester-certificaat (mocht je dit nog niet hebben), steunen we jou in je ontwikkeling en groei binnen het bedrijf én kom jij te werken binnen een hecht bedrijf dat voorop loopt in de techniek.

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar lijkt deze baan je wel fantastisch? Mooi! Ook voor leerling monteurs hebben wij een plek en de juiste begeleiding. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

07:45Je trekt je overall aan en samen met je collega’s begin je de dag met een kop koffie en bespreek je de leuke dingen van het afgelopen weekend. 
07:55De werkorders worden door de meewerkend voorman verdeeld en we gaan aan de slag! Je start de dag met het vervangen van de hoofdverlichting en de accu van een DAF XF.
10:00Pauze! Samen met je collega’s even een kop koffie drinken.
10:20Je constateert dat er onderdelen besteld moeten worden. Je geeft aan je collega van kantoor door wat je nodig hebt. 
12:15Lunchtijd! Je gaat gezellig gezamelijk lunchen in de bedrijfskantine. Dit keer hebben we groentesoep!
12:50Eenmaal terug in de werkplaats begin je met het vervangen van remblokken en schijven van een Mercedes Benz Actros 2645.
15:00Nog even een kop koffie en daarna weer door met je werk. 
16:10Zoals met Stijn (Directeur RG) besproken gaan jullie samen even kijken naar welke opleiding je nog wil gaan volgen. Bijvoorbeeld tachograaf, STEK, LPK of APK diploma mag je via RG behalen.
16:25Snel weer verder! Er is ondertussen een klassieke Scania binnengekomen voor onderhoud. Je kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan!
17:00De dag vliegt voorbij! Je zorgt dat je alles netjes achterlaat en je gaat alweer richting huis.

Werken bij RG Waalwijk

RG staat voor Rüttchen-Geerts, de achternamen van de grootouders van eigenaren Bouke en Stijn Rüttchen en ooit de naam van één van de familiebedrijven.

Ondernemen zit in het bloed van de familie Rüttchen. Opa en oma – Hein en Nelly Rüttchen, waren de oprichters van het huidige Rüttchen Automotive, later overgenomen door de tweede generatie en uitgegroeid tot een organisatie met zeven vestigingen en 350 personeelsleden. Met de overname in 2016 van Rüttchen Automotive door de Louwman Dealer Group, besloten Bouke en Stijn beiden om hun carrière elders voort te zetten.

Eind 2016 startte Stijn Rüttchen bij Truck & Trailer Groep Waalwijk en Hazeldonk waarna Bouke hem in 2017 bij kwam staan voor de commerciële zaken en de leaseactiviteiten. Eind 2017 hebben de broers de bedrijven overgenomen van de tweede generatie van de Rüttchen familie. Sindsdien hebben zij niet stil gezeten en zijn volop bezig met het verder ontwikkelen en uitbreiden van hun bedrijf. Dit resulteerde in juli van 2018 in de overname van Van Hooijdonk Autobedrijf in Ulvenhout en Remijsen Truckservice in Gilze per november 2019.

RG Waalwijk en RG Hazeldonk waren tot 1 april van 2018 actief onder de naam Truck & Trailer Groep Waalwijk en Truck & Trailer Groep Hazeldonk. Per 1 april 2019 zijn de werkzaamheden van de locatie RG Hazeldonk overgegaan naar de locatie RG Waalwijk.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Havenweg 15
5145 NJ Waalwijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 0416 671 900
E info@rugee.nl