fbpx

Vacature: Vormgever/ Ontwerper

Schaijk
32-40 uur
Ervaring met Adobe-programma's

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Wil jij als Vormgever/ Ontwerper jouw ‘eigen’ klanten bijstaan in het gehele proces, alles voor hen regelen en hun vaste aanspreekpunt zijn? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou open staan!

Bij Rover Media Group draait het allemaal om het maken van mooie dingen! Wij zijn een ontwerpstudio met creatieve ideeën, inspirerende ontwerpen en bewezen resultaten. We zijn specialist in verpakkingen, en staan de de klant gedurende het gehele proces bij. Daarnaast zijn wij deskundige op het gebied van Corporate Design, we ontwikkelen complete concepten voor onze klanten, maken designs en schrijven pakkende teksten. Ons getalenteerde en hechte team is van alle markten thuis en wij kunnen niet wachten om onze nieuwe, gezellige collega te ontmoeten.

Wij zoeken een creatieveling die verantwoordelijkheid wil en kan dragen voor zijn/haar eigen klanten, zijn/haar mening durft te geven en de potentie heeft om te groeien! Kennis van en snelheid in de programma’s Adobe Illustrator, InDesign en Photoshop is noodzakelijk. Wij vinden het belangrijk dat je de ambitie hebt om te groeien, zodat je mee kunt bewegen in onze groeiende organisatie. Neem jij een expertise mee die ons team nog niet heeft? Dan is dat een grote plus! En omdat jij het vaste aanspreekpunt van je eigen klanten zult worden, is het belangrijk dat jij hen kunt enthousiasmeren en overtuigen.

Is deze functie op jouw lijf geschreven en lijkt het jou leuk om deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Geweldig! Laat snel je gegevens achter onderaan deze pagina, dan nemen wij contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag:

08:45Direct bij binnenkomst op kantoor schiet je ineens een goed idee te binnen voor een verpakkingsontwerp waar je mee bezig bent. Je pitcht dit idee gelijk aan je collega’s.
09:45Het idee is goed ontvangen en je hebt feedback gehad waarmee je verder kunt. Je gaat werken aan een ruwe schets.
10:00Je hebt gelijk een meeting ingepland met de klant. De afspraak staat in je agenda om 15:00 uur. Je hebt geweldige ideeën, maar je werkt voor nu verder aan de ruwe schets. Natuurlijk doe je dit al lopend aan je sta-zit-bureau met loopband.
12:30Van dat lopen krijg je honger! Samen met je collega’s eet je je lunch op en bespreek je alvast het aankomend weekend.
13:00Je hebt feedback gehad op een logo-ontwerp, dus hier ga je gelijk mee aan de slag! Hetgeen wat je wil presenteren aan de klant van het verpakkingsontwerp heb je namelijk zo goed als af.
15:00Tijdens de afspraak met je klant vertel je enthousiast je ideeën en laat je je ruwe schetsen zien. Je vertelt onder andere waarom dit ontwerp perfect aansluit bij de doelgroep en hoe dit ontwerp de doelgroep zal prikkelen.
16:00De klant is net zo enthousiast! Je eerste ideeën en schetsen zijn goed ontvangen en je mag door met het uitwerken van het design.
17:15Je hebt nog lekker even kunnen werken aan een eerste versie van het ontwerp. Je sluit hiermee de dag af en zegt je collega’s gedag!

Aan de slag bij Rover Media Group

Het begint allemaal bij ons topteam vol specialisten. We vullen elkaar aan en we inspireren elkaar. Zodra wij bij elkaar zijn, ontstaan er de mooiste ontwerpen, concepten, foto’s, teksten, websites, noem het maar op! We kunnen hulp bieden bij een geheel traject of bij één specifieke dienst; wij helpen graag waar nodig en zijn van vele markten thuis. Voor de een zijn we de sparringspartner, voor de ander de ontwerper of de technische partij. En voor veel klanten zijn wij ook het hele pakket.

Bovendien zijn wij loyaal en betrouwbaar. We bouwen jarenlange relaties op met onze klanten en samen met hen zetten we goede ideeën om naar treffende resultaten.

Naast dat we ontzettend goed zelfstandig werken aan onze eigen selectie klanten, werken we ook graag samen en maken we gebruik van elkaars krachten. We zijn niet voor niets een team! Op deze manier behalen we de beste resultaten en leren we van elkaar!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ook bellen naar +31 (0)485 512 044 of stuur een e-mail naar info@rovermedia.nl. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Runstraat 15,
5374 AA Schaijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T +31 (0)485 512 044
E info@rovermedia.nl