fbpx

Vacature: Allround (Service)monteur

Nieuwkuijk
40 uur
MBO opleiding

Van design tot bouw en van bouw tot realisatie! Store3D levert het totaalplaatje voor retail in binnen- en buitenland. Samen met ons team leveren wij het gehele traject, van CREATE tot en met MAKE. Jij gaat binnen de afdeling MAKE zelfstandig aan de slag als Allround (Service)monteurNaast een aantal ondersteunende werkzaamheden in het magazijn voer jij voornamelijk onderhoud of reparaties uit in het magazijn of op locatie bij de klant. Tevens coördineer jij verschillende montagewerkzaamheden op locatie. Jij houdt projectleiders op de hoogte van punten welke nog niet zijn opgelost. Is het druk? Dan ben jij niet te beroerd om even te helpen met de afmontage van een klus. Jij bent een echte allrounder dus! Ook belangrijk dat jij een open oog en oor hebt voor de wensen en tevredenheid van de klanten en actie onderneemt waar nodig.

Zie jij jezelf terug in deze functie en zou je graag komen solliciteren bij ons? Maak dan kennis met ons gezellige en enthousiaste team van 15 personen. De werkomgeving is ruim opgezet en er heerst een Brabantse, informele werksfeer waarin hard wordt gewerkt en gezellig samen wordt geluncht. Bovendien bevindt ons kantoor zich direct aan de A59, erg goed bereikbaar dus!

Ben jij de allrounder die wij zoeken? Weet jij van aanpakken en ben jij hét visitekaartje van Store3D? Heb jij de nodige ervaring als Servicemonteur of heb jij een relevante afgeronde opleiding? Laat dan eenvoudig via onderstaande knop jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

07:45Je komt op kantoor aan en neemt een kop koffie. Je kletst nog even bij met je collega’s over het weekend.
08:00Je hebt een bespreking met de Logistic manager over de werkzaamheden van die dag.
08:45Je vertrekt naar een klant. Er moet een kleine reparatie worden uitgevoerd op een project wat bijna klaar is voor oplevering.
10:15De reparatie was voor jou zo gefixt! Jij had het juiste materiaal en gereedschap bij je en hebt alles naar tevredenheid van de klant opgelost. Je gaat terug richting kantoor en belt in de auto even snel de projectleider om hem op de hoogte te brengen. Eenmaal aangekomen op kantoor drink je een bak koffie met je collega’s.
10:45Je bent inmiddels weer druk bezig in het magazijn. Er zijn wat goederen binnengekomen van een vaste metaalleverancier uit Servië. Jij moet nog wat voormontage werkzaamheden uitvoeren en gaat hiermee aan de slag. 
12:30Nu eerst tijd voor een lunch. Er zijn broodjes besteld.
13:00Jij hebt een korte bespreking met een projectleider. Er moet onderhoud worden uitgevoerd en jij gaat dit oppakken. Jullie bespreken de details zodat je hier dezelfde week nog mee kan starten.
15:00Even een pauze met het team! Hierna ga jij verder met de metalen onderdelen uit Servië. Dit schiet al lekker op.
16:50Je doet een laatste ronde door het magazijn, ruimt nog wat op zodat het er weer spik en span uitziet en vertrekt hierna met een voldaan gevoel richting huis!

Aan de slag bij Store3D

Bij Store3D maken wij veelzijdige en tegelijkertijd overweldigende 3D-omgevingen voor (online) retailers, leisure en brands. Ons doel is om in de commerciële omgevingen productverleiding en branding geheel in elkaar te laten overvloeien. En bovendien houden we rekening met de toekomst waarin digitale en fysieke winkelervaringen steeds meer hand in hand zullen gaan.

Als één van de weinige topspelers in de markt ontwerpen én bouwen wij deze omgevingen binnen één bijzonder bedrijf te Nieuwkuijk. Wij leveren het totaalplaatje. Van design tot bouw en van bouw tot realisatie. Door bij het hele proces betrokken te zijn, zijn wij in staat de meest complexe en onderscheidende winkelconcepten binnen planning en budget te realiseren.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Hoogpoort 1
5253 RN Nieuwkuijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 073 6841553
E info@store3d.nl