fbpx

Vacature: Retail Designer

Nieuwkuijk
Min. 32 uur
HBO

Van design tot bouw en van bouw tot realisatie! Store3D levert het totaalplaatje voor retail in binnen- en buitenland. Wij zoeken een Retail Designer die hieraan bij kan dragen. Binnen de afdeling CREATE ga jij samen met het team de visie en het concept van de retailer vertalen naar een unieke winkelbeleving. Een beleving die begint met een goed en eigen ontwerp of krachtige formule. In dit design komt alles samen en jij weet dit als geen ander voor elkaar te krijgen. Jij hebt een creatief en innovatief vermogen als het om sfeer gaat. Hiernaast heb jij retail kennis en bent graag op de hoogte van de laatste consumententrends. Kortom, jij weet hoe een toekomstbestendige winkel eruit moet zien.

Ben jij de nieuwe, creatieve collega die bij Store3D nieuwe commerciële omgevingen, waar customer journey en branding in een totaal experience samenvloeien, gaat ontwerpen? Zie jij straks jouw 3D ontwerpen tot leven komen? Ben jij in staat om onder druk, en met korte doorlooptijden, van ieder project een groot succes te maken? Dan ben jij de CREATE collega die wij zoeken!

Zie jij jezelf terug in deze functie en zou je graag komen solliciteren bij ons? Maak dan kennis met ons gezellige en enthousiaste Create & Make team. De werkomgeving is ruim opgezet en er heerst een Brabantse, informele werksfeer waarin hard wordt gewerkt en gezellig samen wordt geluncht. Bovendien bevindt ons kantoor zich direct aan de A59, erg goed bereikbaar dus!

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? En wil jij graag werken in een bedrijf waar alle ideeën welkom zijn en waar jij wordt ondersteund in je groei en ontwikkeling? Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

07:45 Je bent vandaag vroeg op kantoor. Vandaag heb jij samen met een aantal collega’s een persoonlijke sessie met een nieuwe opdrachtgever.
08:00 Je neemt een kop koffie en bekijkt ondertussen nogmaals de output van de briefing welke is ingevuld door de opdrachtgever. Jij hebt eerder deze week al wat steekwoorden genoteerd en noteert nog een aantal punten die jij graag wilt bespreken.
09:15 Voordat de meeting start verzamel jij de beelden en materialen voor de brainstormsessie.
10:00 Tijd voor een kop koffie met jouw collega’s.
10:30 Je wordt gebeld. De opdrachtgever is gearriveerd. Ze krijgen eerst een korte rondleiding en zijn erg onder de indruk van het kantoorpand.
12:30 Er is veel besproken en het DNA en de merkwaarden van de opdrachtgever zijn helder. Dit is belangrijk om straks een passend ontwerp te kunnen maken. Nu eerst tijd voor een lunch. Er zijn broodjes besteld.
13:15 Op basis van het gepresenteerde moodboard ga ik verder aan de slag met het ontwerp.
15:30 Een productieve dag! Je hebt een goed gevoel! De eerste ideeën zijn er en het schetsontwerp begint al vorm te krijgen.
17:00 De dag zit erop! Je zegt jouw collega’s gedag en vertrekt richting huis.

Aan de slag bij Store3D

Bij Store3D maken wij veelzijdige en tegelijkertijd overweldigende 3D-omgevingen voor (online) retailers, leisure en brands. Ons doel is om in de commerciële omgevingen productverleiding en branding geheel in elkaar te laten overvloeien. En bovendien houden we rekening met de toekomst waarin digitale en fysieke winkelervaringen steeds meer hand in hand zullen gaan.

Als één van de weinige topspelers in de markt ontwerpen én bouwen wij deze omgevingen binnen één bijzonder bedrijf te Nieuwkuijk. Wij leveren het totaalplaatje. Van design tot bouw en van bouw tot realisatie. Door bij het hele proces betrokken te zijn, zijn wij in staat de meest complexe en onderscheidende winkelconcepten binnen planning en budget te realiseren.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.
Locatie

Hoogpoort 1
5253 RN Nieuwkuijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 073 6841553
E info@store3d.nl