fbpx

Vacature: Financial Officer

Nieuwkuijk
Min. 32 uur
HBO

Ter vervanging van onze financiële topper zijn wij op zoek naar een nieuwe Financial Officer. Ben jij iemand die alle financiële opdrachten met beide handen aangrijpt? Én wil jij werken bij een bijzonder bedrijf dat voor retail, in binnen- en buitenland, een unieke winkelbeleving creëert van concept tot aan realisatie? Dan is deze functie iets voor jou!

Je zal je gaan bezighouden met inkoop- en verkoopfacturatie, je verzorgt de btw-aangiften, je monitort de jaarrekening en liquiditeit, verwerkt de salarisadministratie en je bent een aanspreekpunt voor externe partijen als de accountant, bank en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast houd je goed in de gaten of de financiële processen in ons ERP-pakket juist worden uitgevoerd en dashboard je financiële projectresultaten. Een erg breed takenpakket waarmee jij je dus niet hoeft te vervelen.

Zie jij jezelf terug in deze functie en zou je graag komen solliciteren bij ons? Maak dan kennis met ons gezellige en enthousiaste team van 15 personen. De werkomgeving is ruim opgezet en er heerst een Brabantse, informele werksfeer waarin hard wordt gewerkt en gezellig samen wordt geluncht. Bovendien bevindt ons kantoor zich direct aan de A59, erg goed bereikbaar dus!

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? En wil jij graag werken in een bedrijf waar alle ideeën welkom zijn en waar jij wordt ondersteund in je groei en ontwikkeling? Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

07:45Vandaag begin je de dag vroeg, want je agenda is goed gevuld. Natuurlijk met een kopje koffie!
08:00Je start de ochtend met het controleren van de inkoop- en verkoopfacturen. Openstaande inkoopfacturen worden betaald.
09:15Ook heb je deze ochtend een afspraak met de Managing Director. Jullie bespreken samen de cijfers van afgelopen maanden en evalueren de huidige financiële situatie. Store3D staat er goed voor! 
10:00De meeting is afgerond! Samen met de Managing Director drink je een kop koffie en bespreek je alles nog even na.
10:30Nu is het tijd om de btw-aangiften aan te pakken. Hiervoor raadpleeg je o.a. het ERP-pakket wat gebruikt wordt binnen Store3D.
12:30Het is lekker weer en je besluit met een aantal collega’s tijdens de lunch een rondje te lopen.
13:15Eenmaal terug bij je bureau bel je kort met de accountant. Je hebt namelijk nog een aantal vragen wat betreft de btw-aangiften.
14:00Tijd voor de salarisadministratie! De salarissen worden vandaag namelijk ook uitbetaald.
15:30Je checkt nogmaals of alle cijfers goed zijn ingevoerd en noteert je taken voor morgen op je to-do-lijstje.
16:30De dag vliegt voorbij! Je loopt je mailbox nog even door en je reageert op de laatste mails die zijn binnengekomen. Je wenst iedereen een fijne avond en gaat richting huis.

Aan de slag bij Store3D

Bij Store3D maken wij veelzijdige en tegelijkertijd overweldigende 3D-omgevingen voor (online) retailers, leisure en brands. Ons doel is om in de commerciële omgevingen productverleiding en branding geheel in elkaar te laten overvloeien. En bovendien houden we rekening met de toekomst waarin digitale en fysieke winkelervaringen steeds meer hand in hand zullen gaan.

Als één van de weinige topspelers in de markt ontwerpen én bouwen wij deze omgevingen binnen één bijzonder bedrijf te Nieuwkuijk. Wij leveren het totaalplaatje. Van design tot bouw en van bouw tot realisatie. Door bij het hele proces betrokken te zijn, zijn wij in staat de meest complexe en onderscheidende winkelconcepten binnen planning en budget te realiseren.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Hoogpoort 1
5253 RN Nieuwkuijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 073 6841553
E info@store3d.nl