fbpx

Vacature: Projectmanager

Nieuwkuijk
40 uur
HBO-niveau

Van design tot bouw en van bouw tot realisatie! Store3D levert het totaalplaatje voor retail in binnen- en buitenland. Wij zoeken een Projectmanager die hieraan kan bijdragen. Jij bent eindverantwoordelijk voor een aantal van onze projecten. Het hele proces van winkels, showrooms en horeca bouwen beheer je van voorbereiding, planning tot oplevering en natuurlijk houd je ook financieel de regie in handen. Kwaliteit is daarbij leading! Daarnaast zorg jij voor een correcte vastlegging van de projecten in het ERP systeem Proteus. Actief in omvangrijk maatwerk naast uitrol van compacte retail formules. Daarvoor heb jij brede technische kennis van alle disciplines in retailbouw.

Je staat er niet alleen voor, maar werkt intensief samen in een team, waarbij jij de verantwoording hebt over het eindresultaat. Met elkaar zorg je ervoor dat je de klant altijd een stap voor bent, zodat deze minimaal omkijken heeft naar het project. Uiteraard werk je hierin oplossingsgericht, en ga je geen uitdaging uit de weg. Samen zet je keer op keer een topresultaat neer!

Zie jij jezelf terug in deze functie en zou je graag komen solliciteren bij ons? Maak dan kennis met ons gezellige en enthousiaste Create & Make team. De werkomgeving is ruim opgezet en er heerst een Brabantse, informele werksfeer waarin hard wordt gewerkt en gezellig samen wordt geluncht. Bovendien bevindt ons kantoor zich direct aan de A59, erg goed bereikbaar dus!

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? En wil jij graag werken in een bedrijf waar alle ideeën welkom zijn en waar jij een essentiële bijdrage levert aan de lange termijnvisie van Store3D? Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:00Je arriveert op kantoor. Eerst tijd voor een kop koffie, je kletst ondertussen gezellig bij met je collega’s. Daarna ga jij je voorbereiden voor de meeting met je projectteam.
09:00Tijd voor de meeting met je projectteam. Jij leidt deze vergadering. Deze keer gaat het over de voortgang van een project in Keulen. Een van de projectleden geeft aan dat bepaalde materialen nog niet geleverd zijn.
10:30Jij deelt een voortgangsrapportage met de Manager Develop & Deliver. Vervolgens ga jij achter de niet-geleverde materialen aan met desbetreffende leverancier en verdeelt nog een aantal taken binnen het projectteam. 
12:30Tijd voor de lunch, er zijn broodjes besteld, lekker!
13:15Je rijdt naar een project in Tilburg. Het bekijken van de voortgang kan je soms het beste doen op locatie. Je kijkt mee met de technische specialisten en je maakt samen een aantal belangrijke beslissingen.
15:30Terug op kantoor. Je gaat je focussen op de afronding van een project. Jij checkt nog een keer alle laatste details en voorziet de klant van een update. Fijn dat jij ze gedurende dit proces hebt kunnen ontzorgen.
16:45De werkdag zit er al weer bijna op, dat is snel gegaan! Je checkt jouw mail nog een laatste keer op kritische situaties, maakt nog snel een belangrijk belletje zodat jouw collega’s morgen goed van start kunnen en hierna vertrek je richting huis. 

Aan de slag bij Store3D

Bij Store3D maken wij veelzijdige en tegelijkertijd overweldigende 3D-omgevingen voor (online) retailers, leisure en brands. Ons doel is om in de commerciële omgevingen productverleiding en branding geheel in elkaar te laten overvloeien. En bovendien houden we rekening met de toekomst waarin digitale en fysieke winkelervaringen steeds meer hand in hand zullen gaan.

Als één van de weinige topspelers in de markt ontwerpen én bouwen wij deze omgevingen binnen één bijzonder bedrijf te Nieuwkuijk. Wij leveren het totaalplaatje. Van design tot bouw en van bouw tot realisatie. Door bij het hele proces betrokken te zijn, zijn wij in staat de meest complexe en onderscheidende winkelconcepten binnen planning en budget te realiseren.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.
Locatie

Hoogpoort 1
5253 RN Nieuwkuijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 073 6841553
E info@store3d.nl