fbpx

Vacature: Project Support

Nieuwkuijk
Min. 24 uur
MBO+ of HBO

Heb jij een passie voor retail en interieur en liggen jouw krachten bij project management? Dan is onze functie Project Support op jouw lijf geschreven! Je houdt je bezig met alle coördinerende en organiserende werkzaamheden binnen onze winkelbouwprojecten. Jij werkt intensief samen met het projectteam bestaande uit tekenaars, accountmanagers en projectmanagers en ondersteunt het team door overzicht te bewaren op de planning. Hiernaast onderhoud jij het klantcontact, koop jij in bij leveranciers en verricht jij de administratieve afhandeling van een project.

Zowel de klant als de markt ken je door en door. Hierdoor ben jij hét aanspreekpunt van alle betrokken stakeholders, intern en extern. Je bewaakt de kwaliteit, het budget, de administratie en de deadlines van het project. Daarnaast herken je de behoeften van de klant en vervul je die door waar nodig collega’s en/of leveranciers te mobiliseren. Wil jij graag doorgroeien? Dat zien wij graag! Je kunt uitgroeien tot Projectmanager en wordt dan het aanspreekpunt van de klant.

Spreekt deze functie je aan en wil je solliciteren? Dan kom je wellicht terecht in ons 15-koppige, enthousiaste en gezellige team! De werkomgeving is ruim opgezet en er heerst een Brabantse, informele werksfeer waarin hard wordt gewerkt en gezellig samen wordt geluncht. Bovendien bevindt ons kantoor zich direct aan de A59, erg goed bereikbaar dus!

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? En wil jij graag werken in een bedrijf waar alle ideeën welkom zijn en waar jij wordt ondersteund in je groei en ontwikkeling? Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:00Goedemorgen! Je begint vandaag je dag op kantoor, samen met je andere collega’s. Jullie starten de dag met een kopje koffie.
08:45Je wordt gebeld door een klant die graag met je checkt of alle deadlines gehaald gaan worden. Je bespreekt de planning en stelt hem gerust. Hierna ga jij direct aan de slag.
09:15Je hebt alles nogmaals gecheckt en afgestemd. Het ziet er allemaal goed uit. Ook de leverancier die je aan de telefoon hebt, kan alles op tijd leveren.
10:30Tijd voor nog wat koffie. Met je collega’s bespreek je ondertussen hoe het project van vanochtend ervoor staat.
11:00Voor een nieuwe opdracht die eraan zit te komen, plan je een meeting in met alle stakeholders. Dit doe jij zodat jij op de hoogte bent van alle details van dit project.
12:30De ochtend is voorbij gevlogen! Nu eerst tijd voor een gezellige lunch met z’n allen.
13:00Je gaat weer aan de slag. Je krijgt een bericht over een vertraging en checkt de planning voor het specifieke project. De vertraging is geen optie en jij belt de leverancier op. Geregeld! De leverancier gaat schuiven in zijn planning. Jij laat dit nog per mail bevestigen.
14:00Een tekenaar stuurt je de laatste tekeningen van een ander nieuw project. Je neemt ze door en zet op de mail naar de project manager wat de extra kosten van de gemaakte aanpassingen gaan zijn.
15:15Richting het einde van de dag loop je nog door de voortgang van al jouw lopende projecten. Het is cruciaal dat dit gedaan wordt om de deadlines en de kwaliteit van ieder project te waarborgen.
17:00De dag zit er weer op. Na een drukke dag ga je weer richting huis.

Aan de slag bij Store3D

Bij Store3D maken wij veelzijdige en tegelijkertijd overweldigende 3D-omgevingen voor (online) retailers, leisure en brands. Ons doel is om in de commerciële omgevingen productverleiding en branding geheel in elkaar te laten overvloeien. En bovendien houden we rekening met de toekomst waarin digitale en fysieke winkelervaringen steeds meer hand in hand zullen gaan.

Als één van de weinige topspelers in de markt ontwerpen én bouwen wij deze omgevingen binnen één bijzonder bedrijf te Nieuwkuijk. Wij leveren het totaalplaatje. Van design tot bouw en van bouw tot realisatie. Door bij het hele proces betrokken te zijn, zijn wij in staat de meest complexe en onderscheidende winkelconcepten binnen planning en budget te realiseren.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Locatie

Hoogpoort 1
5253 RN Nieuwkuijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 073 6841553
E info@store3d.nl