fbpx

Vacature: Senior Retail Designer

Nieuwkuijk
Min. 32 uur
HBO

Van design tot bouw en van bouw tot realisatie! Store3D levert het totaalplaatje voor retail en hospitality beleving. Wij zoeken een Senior Retail Designer die hieraan kan bijdragen. Binnen de afdeling CREATE ga jij samen met het team de visie en het concept van de retailer vertalen naar een unieke winkelbeleving. Een beleving die begint met een goed plan van aanpak en vervolgens ons krachtig, eigen ontwerp. In dit design komt alles samen, en jij weet dit, door jouw expertise, als geen ander voor elkaar te krijgen. Jij hebt een creatief en innovatief vermogen als het om sfeer gaat. Hiernaast heb jij uitgebreide retailkennis en ben je graag op de hoogte van de laatste Fashion. Kortom, jij weet hoe een toekomstbestendige winkel eruit moet zien.

Ben jij de nieuwe, creatieve collega die bij Store3D nieuwe commerciële omgevingen, waar customer journey en branding in een totaal experience samenvloeien, gaat ontwerpen? Ben jij in staat om met korte doorlooptijden, van ieder project een groot succes te maken? En heb jij óók ervaring in het aansturen van dit creatieve proces en team? Dan ben jij de CREATE collega die wij zoeken!

Zie jij jezelf terug in deze functie en zou je graag komen solliciteren bij ons? Maak dan kennis met ons gezellige en enthousiaste Create & Make team. De werkomgeving is ruim opgezet en er heerst een Brabantse, informele werksfeer waarin hard wordt gewerkt en gezellig samen wordt geluncht. Bovendien bevindt ons kantoor zich direct aan de A59, erg goed bereikbaar dus!

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende en afwisselende functie? En wil jij graag werken in een bedrijf waar alle ideeën welkom zijn en waar jij leiding kunt nemen? Laat dan jouw gegevens onderaan deze pagina achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

07:45Je bent vandaag vroeg op kantoor. Vandaag heb jij samen met een aantal collega’s een persoonlijke sessie met een nieuwe opdrachtgever voor een groot project.
08:00Je neemt een kop koffie en bekijkt ondertussen nogmaals de output van de briefing welke is ingevuld door de opdrachtgever. Jij hebt eerder deze week al wat steekwoorden genoteerd en noteert nog een aantal punten die jij graag wilt bespreken.
09:15Voordat de meeting start verzamel jij de beelden en materialen voor de brainstormsessie.
10:00Tijd voor een kop koffie met jouw collega’s.
10:30Je wordt gebeld. De opdrachtgever is gearriveerd. Ze krijgen eerst een korte rondleiding en zijn erg onder de indruk van het kantoorpand.
12:30Er is veel besproken en het DNA en de merkwaarden van de opdrachtgever zijn helder. Dit is belangrijk om straks een passend ontwerp te kunnen maken. Nu eerst tijd voor een lunch. Er zijn broodjes besteld.
13:15Op basis van het gepresenteerde moodboard ga je verder aan de slag met het ontwerp van een lopend project. Komende week dient het schets ontwerp gereed te zijn.
15:30Een productieve dag! De eerste ideeën zijn er en het schetsontwerp begint al vorm te krijgen. De taken binnen het team zijn goed verdeeld.
17:00De dag zit erop! Je zegt jouw collega’s gedag en vertrekt richting huis.

Aan de slag bij Store3D

Bij Store3D maken wij veelzijdige en tegelijkertijd overweldigende 3D-omgevingen voor retailers, leisure en brands. Ons doel is om in de commerciële omgevingen productverleiding en branding geheel in elkaar te laten overvloeien. En bovendien houden we rekening met de toekomst waarin digitale en fysieke winkelervaringen steeds meer hand in hand zullen gaan.

Als één van de weinige topspelers in de markt ontwerpen én bouwen wij deze omgevingen binnen één bijzonder bedrijf te Nieuwkuijk. Wij leveren het totaalplaatje. Van design tot bouw en van bouw tot realisatie. Door bij het hele proces betrokken te zijn, zijn wij in staat de meest complexe en onderscheidende winkelconcepten binnen planning en budget te realiseren.

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Click or drag a file to this area to upload.
Locatie

Hoogpoort 1
5253 RN Nieuwkuijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:30 uur – 17:00 uur

Contact

T 073 6841553
E info@store3d.nl