fbpx

Vacature: Interieurbouwer

Moergestel
Fulltime
Relevante werkervaring

Heb jij ervaring binnen de specifieke branche van interieurbouw, keukenmontage of als meubelmaker, dan zijn wij op zoek naar jou! Als interieurbouwer ben je verantwoordelijk voor het maken van interieurs en keukens op locatie of ben je werkzaam binnen de werkplaats, waar je interieurs volgens tekening maakt.

Je bent in staat om volgens ontwerp en werktekening een meubel samen te stellen, te bewerken en secuur af te werken. Doordat je hoge eisen aan je werk stelt, goed zelfstandig kunt werken en een gestructureerde en flexibele houding hebt weet je steeds opnieuw een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

07:45 Samen met je collega’s begin je de dag met een kop koffie en bespreek je de Formule 1 van afgelopen weekend.
08:00 Je neemt samen met je collega’s de weekplanning door. 
08:15 Voor een schitterende boerderij in Tilburg ga je aan de slag met het met een massief eikenhouten keuken met kookeiland. 
09:00 Je hebt een vraag over een technisch aspect. Samen met je collega lopen jullie de verschillende opties na om er zeker van te zijn dat er niets over het hoofd gezien is.
10:00 Pauze! Tijd voor een kop koffie.
10:20 De koffie is op. Je gaat na de pauze verder met het vervaardigen van de kasten van het kookeiland.
12:30 Lunchtijd! Je gaat gezellig samen met je collega’s lunchen in de bedrijfskantine. 
13:00 Eenmaal terug in de werkplaats ga je aan de slag met de zaagmachine om alle fronten op maat te zagen.  
15:15 Na je koffiepauze van 15:00 uur heeft een collega in de werkplaats jouw hulp nodig met het interieur van een luxe woning. Voor deze woning maken jullie het complete interieur. 
17:00 Je werkdag zit er alweer op voor vandaag! Met een goed gevoel rij je richting huis! 

Werken bij Thijs Keukens

In 1999 start Thijs van de Wouw samen met zijn vrouw Yvonne het bedrijf. “Een nieuw bedrijf: jong en energiek…” zo bericht het Moergestel Nieuws van de officiële start van Thijs van de Wouw Keukens. Sindsdien is er veel gebeurd. Er werden arbeidskrachten aangenomen, nieuwe machines aangeschaft, stageplaatsen vervuld en er werd vooral heel veel gegroeid.

In 2018 hebben we een nieuw pand aangekocht en verbouwd, waardoor we nu een super werkplek en showroom hebben. Thijs Keukens bestaat natuurlijk niet alleen uit Thijs en zijn vrouw Yvonne. Naast hen staat een hecht team vakspecialisten die de passie voor hun ambacht delen. Zo werken we dagelijks aan mooie keuken- en interieurprojecten. 

Benieuwd naar je nieuwe collega’s? We stellen ze graag aan je voor. Wanneer je ons team komt versterken, kom je te werken in een hecht team. Er is een gemoedelijke en leuke sfeer. Of je nu op kantoor werkt of in de werkplaats, we werken samen! Dat blijkt ook uit dat we altijd samen lunchen en op vrijdag de week afsluiten met een gezellige borrel. Kom jij ons team versterken?

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Sonman 33
5066 GJ Moergestel


Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

zaterdag 08:00 – 13:00

Contact

T 013 513 06 48
E info@thijskeukens