fbpx

Vacature: Machinaal houtbewerker

Moergestel
Min. 32 uur
Relevante werkervaring

Als machinaal houtbewerker houd jij je bezig met het uitvoeren van houtbewerkingen in de werkplaats met diverse houtbewerkingsmachines. Je gaat o.a. aan de slag met onze opdeelzaag en de kantenlijmer. Daarnaast kun je omgaan met CNC machines. CNC is een computergestuurd proces waardoor je extreem nauwkeurig kunt werken. Denk bijvoorbeeld aan het frezen, schaven, zagen en het bewerken van massief hout en plaatmateriaal. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Laat dan via onderstaande knop je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Werken bij Thijs Keukens

In 1999 start Thijs van de Wouw samen met zijn vrouw Yvonne het bedrijf. “Een nieuw bedrijf: jong en energiek…” zo bericht het Moergestel Nieuws van de officiële start van Thijs van de Wouw Keukens. Sindsdien is er veel gebeurd. Er werden arbeidskrachten aangenomen, nieuwe machines aangeschaft, stageplaatsen vervuld en er werd vooral heel veel gegroeid.

In 2018 hebben we een nieuw pand aangekocht en verbouwd, waardoor we nu een super werkplek en showroom hebben. Thijs Keukens bestaat natuurlijk niet alleen uit Thijs en zijn vrouw Yvonne. Naast hen staat een hecht team vakspecialisten die de passie voor hun ambacht delen. Zo werken we dagelijks aan mooie keuken- en interieurprojecten. 

Benieuwd naar je nieuwe collega’s? We stellen ze graag aan je voor. Wanneer je ons team komt versterken, kom je te werken in een hecht team. Er is een gemoedelijke en leuke sfeer. Of je nu op kantoor werkt of in de werkplaats, we werken samen! Dat blijkt ook uit dat we altijd samen lunchen en op vrijdag de week afsluiten met een gezellige borrel. Kom jij ons team versterken?

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Sonman 33
5066 GJ Moergestel


Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

zaterdag 08:00 – 13:00

Contact

T 013 513 06 48
E info@thijskeukens