fbpx

Vacature: Werkvoorbereider / Adviseur

Moergestel
Fulltime
MBO diploma, richting interieurbouw

Als Werkvoorbereider/Adviseur ben je van begin tot eind betrokken bij de realisatie van een maatwerk keuken of interieur.

Je bent een belangrijke schakel tussen verkoop, leveranciers en klant. Je bent in staat om middels PaletteCad een ontwerp te maken of bereid dit te leren. Nadat een keuken of interieur is verkocht neem jij de order over en zorg je ervoor dat deze op de juiste manier wordt verwerkt. Voor de juiste afwikkeling onderhoud je contact met de klant en onze leveranciers.

Je bent tevens de ondersteuning van de verkopers en je bent bereikbaar voor vragen vanuit de showroom omtrent technische mogelijkheden. Je gaat werken aan keukens en interieurs die aan de hoogste kwaliteitsnorm moeten voldoen. Je krijgt dan ook alle ruimte om jezelf tot een échte keuken- en interieurspecialist te ontwikkelen. De aandacht voor details en passie voor je vak, dat is wat jou drijft!

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Dit wordt jouw dag

07:45 Samen met je collega’s begin je de dag met een kop koffie en bespreek je de Formule 1 van afgelopen weekend.
08:00 Je neemt samen met je collega’s de weekplanning door. 
08:15 Voor een luxe woning in Tilburg ga je aan de slag met het ontwerp van een eikenhouten keuken met kookeiland. 
09:00 Je hebt een vraag over een technisch aspect. Samen met je collega lopen jullie de verschillende opties na om er zeker van te zijn dat er niets over het hoofd gezien is.
10:00 Pauze! Tijd voor een kop koffie.
10:20 De koffie is op. Je gaat na de pauze verder met het ontwerp van de keuken. Je twijfelt over de afwerking van de fronten die de klant gekozen heeft. Je belt de klant om de opties voor te leggen en vraagt waar de voorkeur naar uitgaat. 
12:30 Lunchtijd! Je gaat gezellig samen met je collega’s lunchen in de bedrijfskantine. 
13:00 Eenmaal terug op jouw werkplek ga je aan de slag met een offerte die er vandaag nog uit moet. Tussendoor heb je nog even snel contact met een leverancier. 
15:00 Tijd voor koffie!
15:30 Je hebt een afspraak met een echtpaar uit Oisterwijk. Ze komen naar de showroom voor een nieuwe keuken en een maatwerk interieur voor hun nieuwe woning. Je neemt uitgebreid de tijd om de wensen te bespreken om ze van een goed advies te kunnen voorzien. 
17:00 Je werkdag zit er alweer op voor vandaag! Morgen ga je aan de slag met het ontwerp en het uitwerken van de offerte voor de klanten die je vandaag hebt ontvangen. Je groet je collega’s en stapt met een goed gevoel je auto in! 

Werken bij Thijs Keukens

In 1999 start Thijs van de Wouw samen met zijn vrouw Yvonne het bedrijf. “Een nieuw bedrijf: jong en energiek…” zo bericht het Moergestel Nieuws van de officiële start van Thijs van de Wouw Keukens. Sindsdien is er veel gebeurd. Er werden arbeidskrachten aangenomen, nieuwe machines aangeschaft, stageplaatsen vervuld en er werd vooral heel veel gegroeid.

In 2018 hebben we een nieuw pand aangekocht en verbouwd, waardoor we nu een super werkplek en showroom hebben. Thijs Keukens bestaat natuurlijk niet alleen uit Thijs en zijn vrouw Yvonne. Naast hen staat een hecht team vakspecialisten die de passie voor hun ambacht delen. Zo werken we dagelijks aan mooie keuken- en interieurprojecten. 

Benieuwd naar je nieuwe collega’s? We stellen ze graag aan je voor. Wanneer je ons team komt versterken, kom je te werken in een hecht team. Er is een gemoedelijke en leuke sfeer. Of je nu op kantoor werkt of in de werkplaats, we werken samen! Dat blijkt ook uit dat we altijd samen lunchen en op vrijdag de week afsluiten met een gezellige borrel. Kom jij ons team versterken?

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

De Sonman 33
5066 GJ Moergestel


Openingstijden

maandag t/m vrijdag
08:00 uur – 17:00 uur

zaterdag 08:00 – 13:00

Contact

T 013 513 06 48
E info@thijskeukens