fbpx

Vacature: Administratief Medewerk(st)er / Planner

Tilburg
32-40 uur

Mbo 3- of hbo-werk- en -denkniveau

Van Aarle Vastgoedonderhoud is op zoek naar een Administratief Medewerker/ Planner! Ben jij een gedreven duizendpoot die graag het overzicht behoudt en communicatief vaardig is? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

Als Administratief Medewerker Planning zal jij deel uitmaken van ons team Financiën en zal je de vaste aanspreekpunt zijn voor relaties, bewoners, en vaklieden. Je bent gespecialiseerd in de volledige afhandeling van onze afdeling dagelijks onderhoud. Je verricht financieel administratieve werkzaamheden, communiceert met klanten, bewoners en collega’s over reparaties, onderhoud, procedures en facturering. Je vindt het prettig om vooruit te plannen en het overzicht te behouden. Dit doe je op resultaat- en servicegerichte wijze. Je maakt een realistische en haalbare planning, coördineert onze vaklieden, maakt afspraken met bewoners voor onderhoud en houdt de planning in de gaten. Je werkt graag zelfstandig maar geniet er ook van om regelmatig te sparren met collega’s. Je houdt graag het ‘groter plaatje’ in je achterhoofd en groeit graag mee met de veranderende vraag van onze opdrachtgevers.  

Van Aarle Vastgoedonderhoud is al ruim 35 jaar een schilder- en onderhoudsspecialist dat zich inspant voor verschillende opdrachtgevers in de marktgroepen zorg en wonen in de provincie Noord-Brabant. Hard werken is een belangrijke drijfveer, maar niet de belangrijkste. Waar het vooral om draait is betrokkenheid, plezier in het werk en vertrouwen.

Passen deze drijfveren ook bij jou? En zie jij deze nieuwe uitdaging wel zitten? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:15 Goedemorgen! Je bent net aangekomen en begroet de collega’s die al op kantoor zijn. Je zet eerst even een kop koffie.
08:30 Aan de slag! Je checkt je planning en neemt de dag door qua onderhoud en afspraken. Je leest en beantwoordt je mails en past de planning van komende week aan waar nodig.
10:30 Een tweede kop koffie gaat er wel in. Je spreekt ondertussen een collega over een project. Je controleert de bonnetjes en gemaakte uren van gisteren en registreert ze bij de juiste project.
13:00 Tijd voor lunch. Je gaat even met collega’s kletsen of maakt een korte wandeling na het eten van je boterhammen.
13:30 Je beantwoordt telefoontjes van bewoners en maakt nieuwe afspraken voor het onderhoud en plant deze in. Je belt met onze vaklieden of alles volgens plan loopt en stuurt bij waar nodig.
15:00 Je controleert de binnengekomen facturen, verwerkt ze in het systeem en loopt het budget na. Je overleg even met je leidinggevende over de planning van komende week.
16:30 Je collega’s van de uitvoering komen langs jou om hun bonnen te evalueren. Je kletst wat met ze, bespreekt de planning van de volgende week en informeert ze over de gemaakte afspraken met de opdrachtgever.  
17:00 Morgen is er weer een dag en voor vandaag ben je klaar! Je ruimt je bureau op en zegt je collega’s gedag. Tot morgen!

Aan de slag bij
van Aarle Vastgoedonderhoud?

Al 35 jaar zorgen wij ervoor dat de klant kan vertrouwen op onze inzet om hun vastgoed in topconditie te houden. Of dit nu gaat om een school, een zorgcomplex, een bedrijfspand of een flatgebouw. Wij zijn de meedenkende partner voor iedere opdrachtgever!

We hebben alle disciplines en certificeringen in huis om de klant volledig te ontzorgen. En uiteraard houden we rekening met al hun wensen en eisen. Onze ambitie is om een van de beste vastgoedonderhoudsbedrijven te zijn in de regio. Onze stabiliteit en bestendigheid dragen hier zeker aan bij, maar ook ons goed werkgeverschap!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Jules Verneweg 13,
5015 BD Tilburg

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013-544 20 64
E info@vanaarlevastgoedonderhoud.nl