fbpx

Vacature: Calculator / Planvormer

Tilburg
32-40 uur

Mbo 4- of hbo-werk- en -denkniveau

Van Aarle Vastgoedonderhoud is op zoek naar een Calculator / Planvormer! Ben jij de nieuwe, gedreven en professionele collega waar wij naar op zoek zijn? Lees snel verder!

Als Calculator / Planvormer zal jij deel uitmaken van ons team op het bedrijfsbureau en zal je de vaste contactpersoon zijn voor de opdrachtgever. Je kan goed samenwerken, communiceren en rekening houden met de wensen en eisen van derden. Daarnaast ben je resultaat- en servicegericht, waardoor ook complexere of langdurige aanvragen bij jou in goede handen zijn. Naast het calculeren en inspecteren, bevat jouw rol ook een coördinerend deel: de zorg voor het inkopen van diensten, materialen en middelen alsmede de schriftelijke vastlegging ten behoeve van het projectdossier. Jij inspecteert en bereidt projecten voor, stelt scenario’s op en toetst de haalbaarheid van een project. Gedurende deze verschillende fases heb jij contact met alle stakeholders. Daarnaast staat bij jou verduurzaming hoog in het vaandel. Op basis van jouw plan van aanpak stel je een kosten- en werkbegroting op en indien nodig ook een VGM-projectplan. Hierna bewaak jij de kosten en voer je de nacalculatie uit. 

Van Aarle Vastgoedonderhoud is al ruim 35 jaar een schilder- en onderhoudsspecialist dat zich inspant voor verschillende opdrachtgevers in de marktgroepen zorg, onderwijs, industrie en wonen in de provincie Noord-Brabant. Hard werken is een belangrijke drijfveer, maar niet de belangrijkste. Waar het vooral om draait is betrokkenheid, plezier in het werk en vertrouwen.

Passen deze drijfveren ook bij jou? En zie jij deze nieuwe uitdaging wel zitten? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Aan de slag bij
van Aarle Vastgoedonderhoud?

Al 35 jaar zorgen wij ervoor dat de klant kan vertrouwen op onze inzet om hun vastgoed in topconditie te houden. Of dit nu gaat om een school, een zorgcomplex, een bedrijfspand of een flatgebouw. Wij zijn de meedenkende partner voor iedere opdrachtgever!

We hebben alle disciplines en certificeringen in huis om de klant volledig te ontzorgen. En uiteraard houden we rekening met al hun wensen en eisen. Onze ambitie is om een van de beste vastgoedonderhoudsbedrijven te zijn in de regio. Onze stabiliteit en bestendigheid dragen hier zeker aan bij, maar ook ons goed werkgeverschap!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Jules Verneweg 13,
5015 BD Tilburg

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013-544 20 64
E info@vanaarlevastgoedonderhoud.nl