fbpx

Vacature: Calculator / Werkvoorbereider

Tilburg
32-40 uur

Mbo 4- of hbo-werk- en -denkniveau

Van Aarle Vastgoedonderhoud is op zoek naar een Calculator/ Werkvoorbereider! Ben jij de nieuwe, gedreven en professionele collega waar wij naar op zoek zijn? Lees snel verder!

Als Calculator/ Werkvoorbereider zal jij deel uitmaken van ons team op het bedrijfsbureau en zal je de vaste contactpersoon zijn voor de opdrachtgever. Je kan goed samenwerken, communiceren en rekening houden met de wensen en eisen van derden. Daarnaast ben je resultaat- en servicegericht, waardoor ook complexere of langdurige aanvragen bij jou in goede handen zijn. Jij inspecteert en bereidt projecten voor, stelt scenario’s op en toetst de haalbaarheid van een project. Gedurende deze verschillende fases heb jij contact met alle stakeholders. Daarnaast staat bij jou verduurzaming hoog in het vaandel.

Van Aarle Vastgoedonderhoud is al ruim 35 jaar een schilder- en onderhoudsspecialist dat zich inspant voor verschillende opdrachtgevers in de marktgroepen zorg en wonen in de provincie Noord-Brabant. Hard werken is een belangrijke drijfveer, maar niet de belangrijkste. Waar het vooral om draait is betrokkenheid, vertrouwen en plezier in het werk.

Passen deze drijfveren ook bij jou? En zie jij deze nieuwe uitdaging wel zitten? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wat krijg je?

Wat neem je mee?

Zo kan jouw werkdag eruit gaan zien!

08:20Goedemorgen! Je bent net aangekomen en begroet de collega’s die al op kantoor zijn. Je zet eerst even een kop koffie. Elkaar vragen wat je dit weekend hebt gedaan is verplicht.
08:30Aan de slag! We hebben van onze opdrachtgever een nieuwe aanvraag ontvangen. Je neemt de aanvraag door en stelt een projectteam vast. Je verzamelt informatie over de verschillende voorwaarden t.b.v. het projectdossier.
10:30Een tweede kop koffie gaat er wel in. Je spreekt ondertussen een collega over een project dat zojuist is gestart. Een project waar jij het onderhoudsscenario en plan van aanpak van hebt bedacht.
10:45En weer verder met de nieuwe aanvraag die uitgewerkt dient te worden. Je maakt je klaar om de deur uit te gaan want het complex moet worden geïnspecteerd en ingemeten.
11:15Je bent aangekomen op locatie en je ziet de opdrachtgever al staan. Je bespreekt een aantal details van het project. Hierna inspecteer jij de diverse bouwdelen in de gevel en verzamelt alle nodige informatie voor de uiteindelijke uitwerking van het onderhoudsscenario.
13:00Terug op kantoor wilden je collega’s net gaan lunchen. Onder het genot van een potje darten bespreek je de rondgang die je met de opdrachtgever hebt gedaan. Met je collega’s spar je tevens over de verdere uitwerking ervan.
13:30Nu je genoeg informatie hebt over de nieuwe aanvraag, beoordeel je de inspectiedata. De data gebruik je om een goed advies onderhoudsscenario te vormen. Hier neem je de tijd voor, want de belangen van alle stakeholders moeten hierin worden meegenomen. Eventuele stakeholders bel je om een afspraak te maken op locatie. Deze stakeholders zullen tenslotte onderdeel zijn van het onderhoudsscenario.  
17:00De eerste stappen zijn gezet, maar het onderhoudsscenario vergt nog wat meer werk. Morgen is er weer een dag en voor vandaag ben je klaar! Je ruimt je bureau op en zegt je collega’s gedag. Tot morgen!
  

Aan de slag bij
van Aarle Vastgoedonderhoud?

Al 35 jaar zorgen wij ervoor dat de klant kan vertrouwen op onze inzet om hun vastgoed in topconditie te houden. Of dit nu gaat om een school, een zorgcomplex, een bedrijfspand of een flatgebouw. Wij zijn de meedenkende partner voor iedere opdrachtgever!

We hebben alle disciplines en certificeringen in huis om de klant volledig te ontzorgen. En uiteraard houden we rekening met al hun wensen en eisen. Onze ambitie is om een van de beste vastgoedonderhoudsbedrijven te zijn in de regio. Onze stabiliteit en bestendigheid dragen hier zeker aan bij, maar ook ons goed werkgeverschap!

Interesse?

Reageren op deze vacature gaat heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Bij vragen of interesse kun je ons ook een WhatsApp-bericht sturen via de button op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Vul je gegevens in.

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Locatie

Jules Verneweg 13,
5015 BD Tilburg

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09:00 uur – 17:00 uur

Contact

T 013-544 20 64
E info@vanaarlevastgoedonderhoud.nl